"A celej svět se bude divit co my Češi jsme zač.  My už se neztratíme." může opět zvolat Škopková. Putin je namydlenej. Zde jsme celému světu dokázali, že kufr s ricinem je skutečnost, zdokumentovali, ofotili a pak kufřík s ricinem hodili do popelnice. Stejně by ho nikdo po odhalení nechtěl.

 

 Už podruhé udělal Kundra z Koudelky a BIS debily a dokonce s mezinárodním přesahem. Pak pokračuje šaškárna, že se Kolář, Hřib a Novotný údajně plazí kanálama, zatímco hrdinná BIS už tři týdny chrání celou Prahu před strašnou smrtí. Eurokomisařka vyhlašuje, že z Bruselu přiveze miliony, aby těmto hrdinům zaplatila odměnu v boji proti fake news. Předseda Ústavního soudu Rychetský 26.4.2020 vykládá Kundrovi, že strachu zatím nepropadl, ač je ohroženo údajně ricinem celé město Praha, což je v době, kdy už opět v Praze pracují i lidé z okolí bratru 2,5 milionu lidí.

 

 A pozor: toto se děje v době, kdy za krádež "v nouzovém stavu" může být sazba až 8 let. A zde Kolář a Kundra vyvolali totálně poplašnou zprávu a státní zastupitelství mlčí? Nebo se zde skutečně potuluje kufr s ricinem a BIS s policií nad tím mávla rukou a vše jenom monitoruje?

Takže jsou dvě možnosti: buď je BIS v dezolátním stavu a pod Koudelkou pracují hochštapleři, nebo Kundra udělal z BIS debily, dokonce vyděsil poplašnou zprávou celou Českou republiku a měl by být okažitě zatčen. Přesto je v Praze pohoda a klídek, přesto je nad ohrožením 2,5 milionů lidí v České republice klídek a dokonce je v celém světě po zprávě, že je ohroženo 2,5 milionu obyvatel a možná víc v celém světě klídek.

Vážně je to normální?

 

 Zdroje Respektu tvrdí, že pasažér cestoval s kufříkem, ve kterém měl mít smrtící jed ricin. Bezpečnostní složky o příletu cestovatele věděly a muže vyhodnotily jako bezprostřední riziko. Smrtelná dávka činí cca 70-500 mikrogramů. Mikrogram (značka μg) je tisícina miligramu (miliontina gramu, tzn. miliardtina kilogramu). V běžném životě je to příliš malé množství, aby mělo nějaký praktický význam. Pokud byl kufřík naplněný ricinem, a Kundrovi agenti to odhalili, není žádný problém vhodit to do nádrže s pitnou vodou a zemře celá Praha i s jejími mimopražskými návštěvníky.

Vážně je normální, aby všichni byli v klídku a jenom se hádala mluvčí Ruska s mluvčí našeho ministra zahraničí?

Zatímco jsme všichni hlídali s rouškama koronavir, musíme zabudovat do vodovodu filtr, aby nám nevytekl  ricin?

Pane ministře vnitra, pane premiére a především pane prezidente: jsme v době vyhlášení nouzového stavu a tato děsivá poplašná zpráva může obletět celý svět. A my, občané máme právo vědět: vážně se tady potuluje kufr se smrtelným ricinem, nebo jenom už podruhé udělal Kundra a nezávislá média pod ochrannou rukou komisařky Jourové z Koudelky a BIS debily? 

Máme to právo vědět, může zemřít 2,5 milonu lidí a mlčet nesmíte! I když vážně: má kauza Koněv, ricin  jako pokračování novičoku a Huawei zakrýt, že nás před 75 léty osvobodila Rudá armáda, nebo je to útok na Benešovy dekrety, kdy se stále zvyšuje tlak, zatímco lidé protestují proti Evropské unii a vnucování eura?

 

Můj přítel Monk - výrok Monka

On lže. Má to snadné. Je herec. Živí se lhaním...