„Poslanci, kteří zvedli své ničemné pazoury pro schválení zákona o zdanění církevních restitucí, jsou smradlavá, proradná prasata. Nejsou to lidé a je dovoleno je zabíjet. Dokonce jsem přesvědčen o tom, že takové zrůdy je nutné pozabíjet, aby svou morální zrůdností nenakazili zbytek národa,“ doporučuje jesenický politik.

„Debilní senilní bolševik Zeman se rozhodl zákon podepsat a je třeba ho zabít též. Ideálně takovou zrůdu podřezat, jako přestárlou svini a nechat vykrvit a poté spálit,je dle konfidentů demokratické.

 

POZOR POZOR POZOR POZOR

NAŠE JUSTICE

Poslance pozabíjet, Zemana zabít - podřezat jak svini: prkotina

Bývalý jesenický radní Martin Lang (dříve ODS), který čelil obžalobě kvůli facebookovému příspěvku o prezidentovi Miloši Zemanovi, nespáchal podle Obvodního soudu pro Prahu 8 trestný čin. Podle soudce šlo maximálně o přestupek, případ proto předal Úřadu městské části Praha 8.

 

Za názor na letácích, že si vojáci smrt zasloužili - sazba až patnáct let

Jiřímu Kopřivovi, který v Praze vylepil letáky oslavující smrt českých vojáků v Afghánistánu, uložil soud půlroční podmíněný trest za schvalování trestného činu a za podněcování. Žalobce žádal pět let natvrdo a veřejnoprávní média přispěchala s hláškou: za podporu terorismu mu hrozilo pět až 15 let za mřížemi.

"Gratulace afghánským vlastencům k úspěšnému zneškodnění tří českých žoldáků-okupantů. Dobře vám tak, ostudo naší země. Slušný člověk nesnáší placené okupanty - ať už jsou odkudkoliv - a přeje těm, kdož mají odvahu jim aktivně vzdorovat - ať už jsou odkudkoliv," hlásal leták.

 

Za skutečnou střelbu na Klause půlroční podmínka

Soud vyhověl návrhu státního zástupce a Vondroušovi udělil podmíněný trest v době trvání 6 měsíců s odkladem jednoho roku.

 

I VRCHNÍ UDAVAČ KUNDRA ZA FOTOMONTÁŽ zatápí pod kotlem

 

Proboha, co je to tady za lidi: Kundra, Wagenknecht, Hřib, otec a syn Kolářové (udavač Sarajevo a syn nepadl daleko od stromu), Řeporyjec...

Ale vlastně je to logické: Lang z ODS ví, že je chráněn, i Hřib ví, že je chráněn, stejně jako Kolářové. I Řeporyjec to ví. Věří, že se režim nezmění, že s Evropskou unií na věčné časy a nikdy jinak.