Žasneme, co se děje v USA a přitom naše policie pod Hamáčkem a Jourovou postupuje podobně. Takže západní "kultura" se nezadržitelně díky eurokomisařce dere k nám.

 

Incidenty, které vyvolaly v Přerově velké emoce, se odehrály minulý týden. Šlo o spory na Žerotínově náměstí i v Bratrské ulici, kde jedna skupina Romů házela po druhé v noci z oken věci, poškozeno bylo několik aut. Vedení Přerova před plným sálem řešilo bezpečnost ve městě kvůli nedávným incidentům znesvářených rodin olašských Romů.

Několik set lidí protestovalo, že vedení a policie za zdemolovaná auta a další výtržnosti netrestá a dělá pouze ty ty ty, zatímco u majority by byl trest okamžitě a sociální dávky se vyplácí všem, i co nechtějí dělat.

To hlavní ale Lidové noviny zveřejnily nakonec: policii hlavně zajímají nikoliv zdemolovaná auta, ale zda se někdo na sociálních sítích nevyjadřuje záporně o těch, co auta zdemolovali, protože tím se z vás stanou rasisté.

„Na základě vlastních získaných poznatků se také zabýváme "nenávistnými" komentáři na sociálních sítích a v případě, že zjistíme jakékoliv protiprávní jednání, budeme postupovat a řešit je v souladu se zákonem,“ řekla mluvčí Zajícová.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/vedeni-prerova-se-kvuli-incidentum-romu-dostalo-pod-palbu-kritiky.A200722_174847_ln_domov_ceh#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_domov&utm_content=main

 

To vážně nemá chybu: máte díky Romům zdemolované auto? Smiřte se s tím. Hlavně nenadávejte, protože vás za to policie potrestá. Jako rasisty. A Romové se vám vysmějí...