Přátelé, chcete zlikvidovat a paralyzovat policii České republiky? Vezměte dvoukoláky, zajeďte před americkou ambasádu a vyhlašte USA válku. Pak přidejte výhrůžku, že zabijete ministra zahraničí USA.

 

Pokud se vás dá dohromady kolem pěti set,a  nadávky a výhrůžky budou na vás jenom pršet, dostanete všichni ochranku.  Následně si udělejte výlet po celých Čechách a nezbyde zde ani jeden policajt.

Parodie na demokracii, nebo zločin několika politiků?

„Policejní ochranu mám pořád, už ji nemám kvůli Rusům, ale nemůžu říct, proč ji mám teď. Nyní absolvoval skoro třítýdenní dovolenou po Česku s dětmi v obytném voze a policejní ochrannou v zádech.

Starosta byl předtím pod policejní ochranou kvůli tomu, že na území městské části nechal umístit pamětní desku vlasovcům, které Rusko považuje za zrádce. Policejní ochranu měli i primátor Prahy Zdeněk Hřib a starosta Prahy 6 Ondřej Kolář, které Rusko kritizovalo kvůli krokům jejich úřadů.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pavel-novotny-ods-starosta-praha-reporyje-policie-ochrana-kandidatura-poslanecka-snemovna.A200727_131329_domaci_wass

17.prosince 2019

Novotný novinářům řekl, že kdyby vyhrál válku s Ruskem, pověsil by tamního ministra zahraničí Sergeje Lavrova a propustil politické vězně.

3.7.2020

Policie obvinila starostu pražských Řeporyjí Pavla Novotného (ODS) z výtržnictví a podněcování k trestnému činu vůči Stanislavu Novotnému. Starosta řekl, že jeho jmenovec je vlastizrádce a ti by "měli viset". V polovině července má podat kriminalistům vysvětlení. Případ má na starosti odbor extremismu a terorismu pražské policie.

 

Ten scénář se stále opakuje. Grázl Novotný stále provokuje, uráží, vyhrožuje a vytváří atmosféru za hranou lidskosti, ale policie místo aby si vyžádala psychiatrický posudek a v případě zdravotní způsobilosti Novotného předala justici, protože součet extremismu je už daleko za hranou, stíhá lidi, kteří tu špínu neunesou, zatímco Řeporyjec se všem vysmívá, že má grátis ochranku a nic se mu nemůže stát.

Faktem ale je, že jeden psychopat paralyzuje policii, vyprovokuje psychicky labilní lidi k nepříčetnosti a kdyby to tak udělalo více lidí, zločinci mají volné pole působnosti. Přece ale není možné, aby takovýto člověk mohl provokovat a urážet donekonečna a ještě se smál lidem do očí!

Nebo v této divné době a divné společnosti ano?