Od okamžiku obnovení výběru na jadernou elektrárnu se dějí věci. Řeporyjec Novotný vyhlašuje válku Rusku, nachází se další novičoci a ricinové a další a další. A nyní nastupuje těžká váha: Pompeo.

 

Vydírání, vydírání, vydírání

To jsou ty USA, které jsme si vysnili? Zabíjení, masakry, vydírání, strašení, kam až jsou ochotny USA zajít? Nyní už jsou v Polsku a máme být jejich rukojmím i my?

To vydírání a šikana českého národa se opakuje. My jsme si naivně v roce 1989 mysleli, že nikdo už nemůže být horší než SSSR. Jak hluboce jsme se mýlili. Když k nám přiletí někdo z USA, pouze proto, aby nás okradl, obral, vydíral a vyhrožoval a dnes už většina občanů České republiky touží po návratu před rok 1989. A přitom skoro nebylo člověka v roce 1989, který by necinkal klíči a nadšeně nevěřil v lepší budoucnost.

 

Temelín by měli dostavět Američané, prosazuje nový velvyslanec USA Eisen

 
28. ledna 2011 
statečně proti korupci
 

Všichni buršové Boha Schapira - velvyslance USA v ČR na Fórum 2000

rok 2015

20. července 2020

Vláda jedná o Dukovanech

Vláda se začala zabývat jadernou elektrárnou Dukovany a návrhem na financování stavby nového bloku. A Pompeo nastartoval letadlo a zase se cpe do Prahy. Vyrazí s ním Babiš dveře i s futrem, nebo se z něj podělá? Uvidíme.

 

Rumunsko mělo dohodu s Čínou na dostavbu jaderné elektrárny. Po výhrůžkách pochopilo: 28. květen 2020  Rumunsko zrušilo dohodu s Čínou na stavbu nových jaderných reaktorů. Nové partnery v projektu dostavby jaderné elektrárny chce prý nyní Bukurešť hledat v rámci Severoatlantické aliance. Balkan Insight připomíná, že Rumunsko má najednou blízko ke Spojeným státům.

Je rok 2020, zase se rozjeli novičoci, ricinové, BIS, několik senátorů a extremistických politiků, kteří lobbujíve skutečnosti vydírají a vyhrožují) za totéž prý v zájmu bezpečnosti. Co má společného bezpečnost s elektrárnou, která bude řízena naší vládou, českými jadernými experty jako je například Dana Drábová a českým vedením ČEZ?

Kde berou tu drzost vydírat znovu a znovu Českou republiku a občany této země?