Dvojí tvář premiéra Babiše, nebo už si jenom zachraňuje krk? Ve večerních hodinách nakopal Českou republiku včetně poslanců do zadní části a oznámil, že ho ani rozhodnutí sněmovny nezajímají! Zešílel Babiš, nebo se ukazuje jeho pravá tvář?

 

To, co (snad docela rozumně) odhlasovala sněmovna a dalo by se s přimhouření oka souhlasit (až na to, že stejné mělo být ke Katalánsku a Žlutým vestám ve Francii), v nočních hodinách Babiš smetl ze stolu a po Ukrajincích budeme platit i Bělorusy. Babiš na to má, sněmovna mu darovala největší dluh v historii dokonce od dob vzniků ČR, od doby Masaryka! PŮL BILIONU! A Babiš rozhazuje plnými hrstěmi jako grant.

Babiš v noci oznámil, že zaplatí humanitární pomoc, přijme a zaplatí exilovou vládu, na naše školy vezme běloruské studenty a prý na to má. Ne z Agrofertu, ale z dluhu půl bilionu! Drsné! Prý tam pošle dokonce letadlo. Babiš podle Šyjanokové také jevil zájem o seznam politických vězňů v Bělorusku, který mu zástupci menšiny poskytnou. A zatímco ti političtí věni v Bělorusku chodí po svobodě, za referendum dostali Katalánci třináct let a někteří uprchli. Pohoda. Nebo dvojí metr Babiše?

A to není vše. Kolik lidí ví, že se po odchodu Velké Británie poprvé v historii  staneme od příštího roku čistými plátci? Babiš to v tichosti zařídil, ač tvrdí, jak nás Evropská unie obohacuje a bude obohacovat. Takže nestačí, že západ každý rok krmíme 500 miliardami z dividend a podobně, ale do bruselské pokladny zaplatíme o miliardy korun víc, než získáme na dotacích a nových dotacích, kterým se teď říká granty. Čistými plátci se nestaneme proto, že bychom zbohatli, což by nás automaticky posouvalo k tomu, že víc odvádíme a méně naopak můžeme získat. Stáváme se jimi proto, že se mění pravidla evropského přerozdělování.

A český sloupec se po 21.červenci opět zvedne. Od roku 2021. V tichosti. Díky, Babiši. Nebylo toho už dost?

A vykrádání poroste až do nebes?

A bez jakékoli veřejné hlubší politické debaty nás Andrej Babiš za souhlasu své vládní koalice a velké části opozice (Piráti, Lidovci, TOP 09, STAN) přihlásil do evropské dluhové a evropské daňové unie. To je výsledek „koronavirové smlouvy“ z časných ranních hodin 21. července 2020. Není to horší, než příjezd tanků 21.srpna 1968?

 

Takže měl pravdu Václav Klaus a Trikolora včetně SPD, nebo Babiš s Piráty, ODS, TOP09, STAN a Lidovci?

Blíží se volby a tyto informace z našeho webu si pořádně, skutečně pořádně ověřte a pak jděte volit!

 Toto už prominout nelze!