Kdo platí panu Slizounovi, jak je přezdíván senátor Fischer stálý přístup do médií? Má z toho Moravec finanční výhody, které se veřejnost nesmí dozvědět?

 

Smí pan Slizoun senátor vyslovit cokoliv , aniž by se ho podvodník Moravec zeptal na důkazy, zatímco do České televize má pouze přístup KSČM, na kterou si vylévá nenávist a ostatní jsou bez možnosti vyslovit názor ve veřejnoprávní televizi? (Např. Majerníková, Klaus, Robejšek...)

To vážně není cenzura a totalita?

Pan Slizoun tvrdí, že jsme suverénní stát, ale to je přece Bělorusko také. Tak jakým právem se vměšuje do jejich vnitřních záležitostí? Kde bere tu drzost? Zajímal se o stejné v Katalánsku či u Žlutých vest ve Francii? Protestuje a žádá propuštění řádně zvolených zástupců Katalánska? Přestože tvrdí, že dokonce hovoří Katalánsky! Všichni víme, že byl zalezlý pod stolem a ani nedutal. Opravte mě, pokud se mýlím. Takže to je ta demokracie? Demokracie, kterou jsme si v roce 1989 přáli?

Všichni jsme viděli komanda, která dělají akce proti Lukašenkovi a snaží se rozvrátit Bělorusko. To není demokracie. Ukrajinský scénář je zločin. Připomeňme upálené v domě odborů, dodnes nevyšetřené. To opět Fischerovi nevadí. Možná by je i sám upálil. Z jeho nenávisti lze očekávat vše. Proto asi ta přezdívka Slizoun. Kdo nejde s námi, jde proti nám. Fischer klidně tvrdí o jménech a nakonec žádné nemá. Stejně jako Šojdrové vousaté děti - uprchlíky.

Napadený policista

Ředitel Odboru zahraničního Kanceláře prezidenta republiky a poradce předsedy vlády Rudolf Jindrák vyslovil přesně to, co lidé ukazují na facebooku a tvrdí i prezident Lukašenko: že zahraniční teroristé operují na území Běloruska a co to má společného s údajnou demokratizací? A včera i pan Jindrák viděl Bělorusku Svjatlanu Cichanouskou, jak se fotí s teroristou, co organizoval arabské revoluce, který mluvil na Majdanu a vyzýval, aby Ukrajinci bojovali, což bleskově pan moderátor Moravec zakecal. A slizský senátor Fischer opět mlčí.

Fischer klidně tvrdí, jak se Putin vlamuje do Běloruska, i když opak je pravdou a Lukašenko západ i Rusko vydíral. A západ už si myslel že má vyhráno. A najednou zvrat. Stejně jako s Janukovičem, který nepodepsal za Ukrajinu a musel utéct do Ruska.

Fischer je podvodník a lhář. Mimochodem, jaká je skutečná pravda po žalobě na Fischera, že mu vyplatili více jak milion a on neodvedl žádnou práci ? Odsouzenému Říhovy soud vytknul smlouvu na průzkum trhu se současným senátorem a bývalým prezidentským kandidátem Pavlem Fischerem. Havloidní Fischer se z toho záhadně vyvlékl: " A tady se vlastně musím zastavit, protože mezitím v Pražské strojírně došlo ke změně vedení a já nemůžu mluvit do toho, co se v Pražské strojírně interně dělo. Já jsem svojí práci odvedl v nejvyšší možné kvalitě." (Kterou prý nikde nikdo neviděl) Interview ČT24, 27. listopadu 2017 s Witowskou)