I když Chemapol, Junek a vytunelování směrem k Lucerně, ze kterého tyje Dáša Havlová a její rodinka není  základem obvinění které páchali a páchají zločinní politici na českém lidu, to šílené a zvrácené je jinde: zablokovali nám vývoz díky jejich fantasmagoriím a obyčejný lid to zaplatil a platí.

 

To je daleko horší a děsivější:

v roce 1989 jsme měli většinu vývozu orientovánu na východ. Od SSSR po Sýrii. I vývoz zbrojního průmyslu byl obstojný. Pak přišel Václav Havel že ruší NATO, už bude věčný mír a tak přestaneme tanky a zbraně vyvážet. Slováci na něj házeli rajské, vajíčka a kamení, ale fanatický prezident Havel to dokázal totálně zničit. George Busch byl nadšením bez sebe, dával Havlovi pusinky a... Zbraně, které jsme vyváželi my, nahradily firmy z USA. To fakt nemělo chybu. A to nebylo vše: obrovský vývoz do Ruska, Sýrie a dalších východních států měl být zastaven na příkaz George Busche a Evropského společenství, kam jsme měli vstoupit. Prý jsme vývozem pomáhali totalitním režimům a tak obchodovat s nimi směly pouze USA, Francie, Británie a Německo.

Další zločin zločinů bylo totální obrácení vývozu z východu na západ, totální propojení a následné vydírání západem.

Nikdo soudný nekritizuje zvýšený vývoz na západ, to byla skvělá věc českých dělníků, kteří rychle nahrazovali zastaralou výrobu novými stroji a technologiemi. Ten zločin byl v tom, že jsme museli opustit současně východní trhy a naše místo nadšeně zaplnilo Německo, zatímco Helmuth Kohl se smál, až se za břicho popadal, jací debilové to blokují. (Jmenovitě různí Havlové, Kocábové, Žantovští a další si dohledejte)

V těch zločinech proti českému národu byl u několika výrobků objektivní důvod a vláda Klause si s tím nevěděla rady: SSSR, potažmo Rusko spělo k defautu, který vyvrcholil v roce 1999 pádem Jelcina a příchodem Putina, takže bylo třeba, aby vláda a banky měly pevné nervy a to ne vždy šéfové po tahanicích vydrželi. Ale to lze pochopit a omluvit: mnohé ruské firmy platily až po roce a na profinancování měli kapitál především Němci. Jinak jsme ale zastavili vývoz na příkaz USA do všech platících východních států, ač tam naše strojírny a další vývozní celky se značkou "Made in Czechoslovakia" měly excelentní zvuk. A Havel se v konečníku USA tetelil.

 

A sankce, lokajská poslušnost splnit ještě víc než USA žádají pokračuje: nesmíme vyvážet to a ono, nesmíme dovážet levné zboží z Ruska, nesmíme vyvážet do Ruska neb je vše strategické a nyní i do Číny. Prostě pokles dovozu a vývozu na východ už nám nikdo nedoplatil a nedoplatí! A dokonce máme kupovat předraženou americkou ropu a plyn!

 

A to byl ten zločin: Kdybychom se nestali montovnou západu, dále bychom vyváželi nejen na západ ale i na východ, důchody nemusely být 10 000 - 15000Kč, ale 20 - 30000Kč! A o tom zločinu se urputně mlčí!

A Vystrčil? Stejná špína vůči Čechům: západní státy budou jakoby stát za extremistickým Vystrčilem a za jeho zády budou čekat výhody, které z našeho odchodu pro Němce a západní země zůstanou. A nám nikdy Číňané nic špatného neudělali, naopak Čína byla proti okupaci v roce 1968 a i USA ji schválily! Dnes se to jakoby zapomnělo.

Přece ale takový politik MUSÍ NÉST NÁSLEDKY, pokud občany země tak děsivě poškodí.

Vážně to není vlastizrada na doživotí?

 Měla by se Lucerna, Terasy Barrandov a další vrátit lidu jako reparace za zločiny po roce 1989?