Čtvrtníčku, běž s ním už do pr*ele! Už drž hubu a jdi do  p*dele! Nemoci a smrt jsou součásti našeho života, do p*dele! A nějaký Čtvrtníček,  když chcípne, tak ať jde p*dele!

 

Raději přesná citace: Basiková to nemířila přímo na Čtvrtníčka, ale "všechny Čtvrtníčky".

At' už jdou všichni, co otravujou s koronavirem a šílenýma zprávama o něm, do p*dele!!! At' už držej hubu a neotravujou nás všema katastrofickýma kecama, at' už nás přestanou děsit, ničit, připravovat o zdravej rozum a o práci! Do p*dele, do p*dele!!! Tohle má bejt jako co???“ neudržela emoce na sociální síti Basiková, která nechápe, proč je kvůli koronaviru taková panika.

„Můj kamarád měl covid minulý týden, dva dny teplota a kašel, a to bylo všechno. Takže o co tady jde? Chci vám, vážená vládo, vzkázat, že to, co jste dopustili na jaře, se podobá zločinu,“ uzavřela naštvaná Basiková. 

 

Takže to vzkazuje i Čtvrtníčkovi a dalším, co se dusí, nemohou dýchat na JIPce. Existuje větší hnus? A není sama: „Právě jsem se dozvěděla, že i sobotní pouť v Heřmanově se ruší. Kdy už tohle skončí? Já jsem opravdový optimista, ale teď už začínám být nervózní, protože stále nevidím světlo na konci tunelu,“ rozčilovala se zpěvačka Heidi Janků.

 

A opilecká hérečka Holubová v dubnu povykovala s TOP 09 a Bydžovskou

Nechceme milodary, jenom chceme - a to není na vás na divácích, to je na vládě - nechte nás pracovat, nechte nás pracovat pro ty naše diváky,“ ječela Holubová.

A pozor, covid má najednou Holubové syn a spravedlnost si nachází cestu:

25. září 2020

„Adam byl před týdnem pozitivně testován na covid a na Twitteru popisuje svůj průběh téhle nemoci. Musím se přiznat, že do doby, než vám potvrdí někoho blízkého, máte pocit, že se vás ten covid netýká. Až díky onemocnění vlastního dítěte (a je jedno, že je mu 27 a je dospělé) si opravdu uvědomíte, že je opravdu třeba být obezřetný, že to můžete chytit fakt kdekoliv a že není radno to brát na lehkou váhu.

 Neměla by se naše kultrurní fronta vzdělávat a ne se chovat jako špína s nataženýma rukama: dejte penízky?