Perly, tesající do kamene: má větší plat Němec, Rakušan, nebo Čech? Pokud si klepete váznamně nad touto otázkou na čelo, tak proč ne Piráti? A skutečně si té pirátské demence skoro nikdo nevšimne?

 

Je to ze "selské ekonomie"

Máme kompenzovat podnikatele ze zisku?

"Měli bychom převzít německý model s tržbami", hlásá génius Martin Jiránek z Pirátů. "V Německu můžete picerii zavřít a ona dostává to, co měla v tržbách předtím."

"Ale pak bychom neměli sekeru 500 miliard, ale 700 miliard," kontroval Havlíček.

"Ale mně to vůbec nevadí, tím by byla společnost sepjetější, bylo by víc lidí ochotných spolupracovat," vyřvával Pirát Jiránek. "Vy tady (Havlíčku) zvedáte oči, ale Němci jsou asi chytřejší. A celkově dostávají víc."

Není cvok? Grázl? Hází stovkami miliard dluhů, ale žere si bolševicky z poslaneckého platu, zatímco mnoho lidí nemá na nájem!

Máme rádobypodnikatelům kompenzovat ceny pro bohatou ruskou a německou klientelu, jak žádá hvězdná pěchota Pirátů? Máme z našich platů kompenzovat bohatou ruskou klientelu, kterou Piráti od nás vyhnali? Máme kompenzovat Brity, kteří k nám létali "pařit"? Seberou to Piráti důchodcům? Přitom studovali dnes stejně jako za bolševika zadarmíko, ale ti důchodci budou hradit vše, aby Piráti bolševicky mlaskali?

 

To je právě ten rozdíl: Piráti chtějí za tržby, neboli kompenzace za bohatou ruskou klientelu, kterou vyhnali, abychom to platili my!  Není to na facku? Přitom slíbili, že vyhnání Rusů a Číňanů budou kompenzovat, tak ať jejich strana vše předává podnikatelům!

Nebo další, za steak, který si pořídíte do 150Kč a zaplatíte na talíři 4800Kč, musíte být gurmán a nezaplatíte li, jste jakýsi lidský odpad, jsou přesvědčeni Sapíkové a spol..

Ve steakové restauraci La Casa Argentina nabízejí steak z masa wagyu (nikoli ovšem z Japonska, ale z Austrálie), který vyjde na 4 800 korun za porci 300 gramů.
4500 zisk na talíři. To je "vejvar"
Například v michelinské restauraci Alcron nabízejí humří polévku, jejíž recept zde zavedl za svého učinkování Zdeněk Pohlreich, v ceně 375 korun. Ještě víc stojí račí krém v Kampa Parku, kde za talíř polévky hosté zaplatí 395 korun. Ale to stále nejsme na vrcholu. Pokud si v Oyster baru objednáte mušlovou polévku se šafránem, ke které se servíruje brioška s kaviárem, zaplatíte úctyhodných 590 korun.

Zdroj: https://www.idnes.cz/cestovani/po-cesku/nejdrazsi-restaurace-v-praze.A141222_180711_po-cesku_tom

A Iveta Fabešová, cukrářka? 170 korun za zákusek. „Myslím, že je to v pořádku, za tou cenou si stojím. Věneček za 25 korun je holý nesmysl,“ říká. No, nekupte to. Za bolševika chodili důchodci do vyhlášené kavárny "Cukrárna Myšák" na kafíčko a skvělý zákusek a tvrdilo se, že důchodci v kapitalismu si to pak užijí lépe. Myslíte, že dnešní důchodci, kterým po zaplacení činže v Praze zbyde na zákusek za 170Kč a kafíčko za 100Kč?
dělnický ceník nápojový
K čertu s těmi podvody a šmejdy.

 

Ale co brání těmto rádoby machrům, aby je nyní sponzorovali ti, kteří jim ty ceny hradili? Proč nežádají o sponzoring Rusy, Číňany, Němce a Rakušany, kteří si to mohli dovolit, ale kompenzaci před Piráty chtějí od nás?

 

Jen taková perlička

Tak pozorně sledujte pro lepší pochopení: Rus a Američan se současným kurzem

Když Američan půjde do krámku v Rusku udělat nákup za 10 000 dolarů, vykoupí celý krámek.

Když Rus půjde do krámku v Rusku, tak za 10 000 rublů si bohatě nakoupí, ale nevykoupí.

Když Rus půjde do amerického krámku utratit 10 000rublů, koupí šišku salámu a pár housek.

Když Američan půjde do krámku v USA udělat nákup za 10 000 dolarů, bohatě nakoupí, ale nevykoupí.

To je prostě systém kurzu a nikoliv důkaz, zda je bohatší Rus, či Američan

ALE

VE SVÉ ZEMI!

 

Neboli když k Pohlreichovi či k dalším příjde americká klientela, mohou si udělat "kakáneček s cibulkou" velikosti 1cm pro snoby za 2500Kč. Kdyby to nabídl vesnický hospodský, dostal by půrkem přes hlavu, nebo vidlemi do zadku. A idiot nebo rošťák Pirát chce, aby v České republice se to kompenzovalo ze zisku, neboli dle 2500Kč Pohlreichovi z americké měny! (V tomto případě dle nejsilnější německé). A sami víte, že asi český dělník v Německu nevykoupí krám, zatímco německý s jeho platem u nás mnohdy ano.

A takto s námi manipuluje Moravec a rošťák, nebo hlupák Pirát. A ještě vykřikne: mě je to jedno, zda dělníkům stát ukradne 500, nebo 700 miliard. Pohlrechové nebo Sapíkové mají na kompenzaci za americkou, ruskou, německou, či čínskou klientelu nárok.

Mimochodem, proč jim to neplatí Piráti jako strana, když bohatou ruskou klientelu vyhnali a s ní i čínskou s tím, že primátor Pirát Hřib z Moravy se smál, že si s tím hravě podnikatelé poradí? A zde je důkaz: Piráti jsou podvodníci a lžou!

 Aby bylo jasno: i kdyby si řekli hospodští cenu 10000Kč za miniprd na talíři, tak ať snobové či Němci platí. A lze naprosto souhlasit. Ale žádat, aby to kompenzovali obyčejní Češi může vyslovit pouze naprostý grázl a to slovo grázl není myšleno obrazně, ale skutečně!