Zloděj křičí chyťte zloděje! A hned v úvodu - Google je v tom nevinně: někdo ten hnus vytváří a s občany manipuluje! Veřejně se k tomu přiznal Vrábel s miliardářem Janem Bartou z  firmy Semantic Visions. 

 

Vydá se dezinformace, že Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc je například úchyl, pedofil, že mezi společnost posílá názory, které jsou sexuálního typu a že se nesmí na webech, které označí STBácká mafie ze Slovenska Konšpirátori.sk jako nepřátelské lidu inzerovat.

 Zde onen článek, který Semantic Vision označilo za sexuálně hnusný a proto Vodafone, T-Mobile a další ho nebudou podporovat.

Zdroj: Semantic Visions, Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám

 

Toto je onen údajný text sexuálně nemorálního charakteru!

Neuvěřitelné: jeden z nejlepších českých epidemiologů Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. je také dezinformátorem! To už je zvěrstvo!

 

A toto bylo zasláno na Google

(Klikněte pravou stranou myši - zobrazit obrázek)

 

Semantic Visions

Je česká společnost, od roku 2011 poskytující služby v oblasti detekce údajných rizik. Prý lidé jsou drzí a nevěří jediné jejich pravdě a Bruselu. Pomocí sémantické analýzy permanentně šmíruje (analyzuje) nový obsah webů  internetu v několika jazycích.To, co se podařilo udavačům a "sémentikům", hledáním údajných dezinformací nemá obdoby. A jak to vypadá ve skutečnosti?

Sematic Vision, Evropské hodnoty a další mafie odkloní miliardy sami k sobě. Mimochodem, dnes se duo Vrábel - Barta chlubí, že za STBácké služby vytřískali miliardy. (Jak byl Vrábel zadlužen, jak dne 16. května 2011 již podruhé podala na sebe insolvenční návrh česká internetová akciová společnost Newstin Vrábela, a jak úžasně zbohatli lze i v češtině vyhledat) A díky tomu je dnes Jan Barta miliardář stejně jako byl Kožený a další "experti" a je hlavní akcionář ePojištění.cz!

A podporuje fotbal - dnes dle Bradáčové nejzkorumpovanější prostředí s obrovským zatýkáním kolem Berbra!

 

Zde důkaz a už vše do sebe zapadá!

samozvaná parta mladých mafiánů Konšpirátori.sk připravila konspirační STBácký seznam a Vrábel se smíchem u Moravce přiznal, že to funguje: Vodafone a T-Mobile už nachytali! Nakonec od toho dala BIS ruce a dokonce musela odporovat Nejvyšší státní zástupkyni Bradáčové, která se také na ten mafiánský podvod nachytala, takže se nelze divit obyčejným občanům. Důkazů je tolik, že by Babiš mohl zakročit. Přesto s nimi stále spolupracuje. Proč?

Analytik Vrábel: Dezinformační weby chceme připravit o peníze

Podílí se Hamáček na mnohamiliardové "Kočnerizaci" přes podvodníky "KONŠPIRÁTORI.sk"?

Zneužitý epidemiolog Maďar: ruskou vakcínu by dítěti nedal. Jenomže co skutečně řekl?