Chcípl PES! Pokud vám věřím absolutně v jedné věci, tak že tato zvěrstva do voleb a dost! A předhazovat nám nákup prapodivných vakcín z vděku USA Izraelem?

 

Kam jste zašantročili chřipku? Zastřelili jste ji? Kde je v tabulkách smrti podzimní a zimní "teplo a sucho" oteplovacích panelů a vyšinutých Grét? Přece už jsme měli umírat žízní, suchem a horkem tak kde jsou ti pošuci dnes?

Vánoční svátky a návštěvy příbuzných stejně jako sportování a  shromažďovaní zhroutilo PESa. A PES spáchal sebevraždu. Ale nemělo to být opačně?  Vyražte všechny Chlíbky, (Roman Chlíbek, vedoucí epidemiologické skupiny ministerstva zdravotnictví), Flégry a další pitomce. Buď vědí, co bude a dají jasné datované vývoje, nebo vědí kulový stejně jako my, neepidemiologové a zavřou huby, případně se omluví.

Jak je možné, že za rozvrat republiky nejsou trestně právně potrestatelní?

Kdyby řekli, že nic nevědí a testují to na nás, ještě by se dalo jednat, ale oni nám VYHROŽOVALI A VYHROŽUJÍ, i když jsou blbí jako tágo a nevědí nic!

 

Index PES spadl do 4. stupně, nyní činí 75 bodů. Číslo R výrazně kleslo

 
14. ledna 2021
 
Index rizika PES ve čtvrtek klesl z nejvyššího pátého stupně na čtvrtý. Snížil se z 81 bodů na 75. Reprodukční číslo se rovněž snížilo, a to na 0,82.

 

A máme se učit od Izraele?

16. 8. 2007

Spojené státy poskytnou v příštích deseti letech Izraeli vojenskou pomoc ve výši 30 miliard dolarů (zhruba 619 miliard korun). Dosud USA ročně poskytovaly Izraeli 2,4 miliardy dolarů. Výdaje na obranu tvoří desetinu HDP Izraele. 

13. 9. 2016
Dohoda, která nese název Memorandum o porozumění, přiznává Izraeli právo na 3,8 miliardy dolarů roční pomoci od USA. USA poskytnou Izraeli 3celkem 38 miliard dolarů. Je to od nich nejvyšší suma vojenské pomoci v historii.
 
Pak je ale divné, že sami američtí zdravotníci odmítají americkou vakcínu, zatímco my nesmíme mít politicky ruskou, přestože se u nás jedná o lidské životy a refrenece jsou o ní jen ty nejlepší. Takže na životě českých občanů nezáleží?
 

Američtí zdravotníci odmítají očkování, nechtějí být pokusnými morčaty

V USA je momentálně povolená dvojice vakcín od společností Pfizer/BioNTech a Moderna, které jsou podle odborníků bezpečné. Přestože testování prokázalo úspěšnost kolem 95 procent, zdravotníci napříč USA, kteří mají přístup k vakcíně jako první, očkování odmítají. A rozhodně jich není málo. Očkování odmítlo čtyřicet procent zdravotníků, kteří s koronavirem bojují v první linii v kalifornském okrese Los Angeles. Vakcínu nechce ani šedesát procent pracovníků v pečovatelských domech v Ohiu. A takto je to napříč USA!

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-nakaza-pandemie-nemoc-covid-19-ockovani-vakcina-biontech-pfizer-moderna-rna-usa-zdravotn.A210111_152003_zahranicni_dtt#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zahranicni&utm_content=main

 

Zajímavé je, že naši "covidoví superexperti" nás, obyčejné lidi pronásledují, že jsme tupci a zločinci, co tak báječnou věc odmítáme, ale odborníci v USA se jí bojí také.

Ve finále jsou naši superexperti blbější než obyčejný lid, který už protestuje a bouří se. A vaše nevyzkoušené a drahé vakcíny z USA si strčte do...

 

 P.S. Bohužel pejsek na úvodním foto před týdnem sousedovi zemřel také. Bez covidu. Stářím.

 

Související

Babiš se vysmál zoufalým maminkám, dětem, podnikatelům a veřejnosti bolševickými výkřiky: zkrachovalci, ztroskotanci a podivíni

Důkaz, jak nařkli Prof. MUDr. Jiřího Berana, CSc, že se stal "údajným" dezinformátorem díky špinavé dezinformaci o sexualitě!

A dost, Pfizere Prymulo a Blatný! Po léku Contergan se narodilo 10 000 poškozených dětí!