Vytisknout

Otázka byla jasná: máme přehled, co dělá nezisková sféra? Má se vrátit SSM, záštita komunismu či její obdoba do vzdělávacího systému ve školách počínaje a veřejnoprávní Českou televizí konče?

 

Pravdou je, že situace se "nějak vyvíjí" a premiér Babiš od odpovědi na interpelaci v České televizi "nějak" reagoval. Ty více jak tři miliardy dnešní ministryně financí Alena Schillerová potvrdila, aby to jakoby premiér Babiš dementoval, aby vzápětí audity a prověrky potvrdil. Ta armáda flákačů, která schází na pracovním trhu je skutečně obrovská a náplň velice prapodivná:

Člověk v tísni šíří bruselskou propagandu na našich školách - studentské volby 2017

A než se podíváte na písemnou odpověď na interpelaci, zde je autentická výpověď Pánka:

V čem se liší vedení dobrovolníků od vedení klasických zaměstnanců? Jak k nim přistupovat? Musí být vždy výhoda, že jsou motivovanější?

Ohledně Člověka v tísni ale musím upřesnit, že jsme sice začínali jako dobrovolníci a rok dva to tak vedli před pětadvaceti lety, ale dnes jsme zaměstnanci, kteří dlouhodobě a, troufám si říci, profesionálně řídí různě velké projekty a týmy či pracují v sociálních a vzdělávacích službách. Naši místní kolegové a kolegyně v zahraničí pak reálně pomáhají lidem, distribuují pomoc, mapují, kontrolují, školí... Je nás přibližně osmnáct set a obrat minulého roku jsou dvě miliardy korun. To už není parta dobrovolníků.

 

Ano, čtete dobře, 1800 lidí pracuje v této prapodivné instituci, která z dobrovolnictví začala profesionálně dělat novodobý svaz mládeže a hrát si na stát ve státě. A propojení se Sorosem, Českou televizí, začerněnými řádkami ve smlouvách, jak odhalila televize Barrandov z této organizace dělá jednu z potencionálně nejzkorumpovanějších rádoby sociálních neziskových organizací (NGO) A neprůhledný systém financování a především bez mandátu manipulování s občany a dětmi vyvolává zděšení, že jsme vyrazili ze škol politiky dveřmi, aby se vrátili oknem.

Audity a prověrky je nutné urychleně započít a budeme to bedlivě sledovat, než nám přerostou přes hlavu. Je to naše občanská povinnost! A z tohoto pohledu lze pochopit neznalost premiéra Babiše, který se s takovýmto dotazem sešel poprvé. Avšak viz výše za minutu dvanáct.

 

 

 Je škoda, že bývalý ministr financí za tak dlouhou dobu nedokázal zdokumentovat počet přisátých pijavic na různé křížové úniky ze státního rozpočtu, z rozpočtů krajů, České televize a dalších prapodivných až k zločincovi Sorosovi, který díky vyspekulovaným penězům rozvrátil půlku Evropy za pomoci NGO, ukrývajících se za sociální pomoc typu našeho "Člověka v tísni". Jakou tu tíseň dělá a co skutečně dělá je zdokumentováno výše, z čehož vyjímáme:

VÁŽNĚ JE TOTO SOCIÁLNÍ SLUŽBA PRO NEMOHOUCÍ?

Člověk v tísni - vůdce Pánek

 

 

Žádost o interpelaci premiéra Babiše na kontrolu neziskových organizací z května 2018

Vůdci propagandy za naše peníze