Vytisknout

USA s krycím názvem NATO nejdříve obsadily nezákonně Kosovo, kde okamžitě udělaly základnu. V roce 2014 už americká armáda připravovala výsadek na Krym, když prezident Putin vydal rozkaz USA na Krym nepustit.

 

Předložme podrobnosti

USA obsadily všechny státy kolem Ruska, vyvolaly masakr v Jugoslávii za účelem přiblížit základnu zabráním Kosovo. A další etapa byla pobaltí, Polsko, Ukrajina a pak nakonec Krym. To by byla Moskva obklíčena ze všech stran. A v roce 1999 skutečně základna Camp Bondsteel v Kosovu byla obsazena americkými vojsky.

 

V roce 2014 měl být kruh kolem Moskvy dokončen. Útokem na Krym.

 

5.02.2014

Do neutrálních vod Černého moře vplula loď amerického vojenského námořnictva Mount Whitney před olympiádou v Soči.  Současně se tam přesunul  i americký raketový torpédoborec Ramage. Na ochranu sportovců na stadionech... Lodě byly vyzbrojeny torpédy, raketami s plochou dráhou letu a vrtulníky H-60.

 Podle amerického velení měly povoleno plnit "jakékoliv úkoly".  Výsadek ale měl být na poloostrově Krym.

1.04.2014

Po dohodě s krymskou vládou prezident Putin posílil jednotky Černomořské flotily a Sevastopol. Tím zabránil válečným lodím USA obsadit Krym a nastalo šílenství a výhrůžky, že nepustí li vojenskou loď Mount Whitny a torpédoborecRamage do krymského přístavu, NATO spustí protiruské manévry okamžitě a rakety připraví na Moskvu.

Stačí se podívat na časovou posloupnost a NENÍ CO ŘEŠIT! Všichni vidí,  jak propaganda lže.

 

 

 

 Co nám však propaganda předkládá a jaká jsou skutečná fakta dle mezinárodního práva?

Tak tohle není tak úplně jané, oponuje pan Novotný redaktoru Řezníčkovi. Vedle Ukrajinské ústavy existovala Krymská ústava platná a v té Krymské ústavě byl paragraf, že mohou vyjádřit nezávislost.

Anexe Krymu tedy nebyla krádež?

Ne, tam proběhlo referendum na základě Krymské ústavy, protože to byla autonomní republika, měla platnou ústavu podle ústavy ukrajinské, a tam byl paragraf možnosti vyhlášení referenda na odtržení od Ukrajiny.  Krym dle tohoto paragrafu vyhlásil referendum, pak se přihlásil k Rusku a Rusko souhlasilo, že Krym přijme.

Toto je prohlášení Lavrova, který to dává do protikladu Kosova

A to je fakt, to je pravda. Na základě toho, co se stalo v Kosovu, se Krym odtrhl od Ukrajiny. Na základě Helsinských protokolů mohly vzniknout státy, které měly autonomii. Krym se přihlásil k Rusku a to ho přijalo.

Takže ta paraela, která se nabízela se Sudety?

Ne, Sudety nebyly žádná autonomní oblast. Měly Sudety nějaké orgány? A navíc Sudety během první republiky neexistovaly. Název Sudety vymyslela až třetí říše. Takže to byly české kraje. Neměly žádné autonomní orgány, měly zástupce v českém parlamentu. Takže Krym měl vlastního prezidenta podle ústavy. A vlastní parlament. Dokonce byl na Krymu parlament Tatarů. A to vše bylo v rámci platné Ukrajinské ústavy.

A Kosovo? Rozpadl se Sovětský svaz, Jugoslávie, zmizela Jaltská dohoda, Versallská dohoda a nové státy mohly vzniknout pouze podle Helsinské úmluvy na základě autonomie. Na základě toho se rozdělilo Československo. Mělo dva parlamenty. Ale Kosovo nebyla republika. Makedonie byla republika, Bosna Hercegovina, Slovinsko, Srbsko, Chorvatsko, ale Kosovo nebyla autonomní oblast. Ta neměla právo na samostatnost.

 Viníte tedy západ, že se zhoršily vztahy?

Základ je Kosovo. Rusko vyhlašovalo celou dobu, že když dojde k vyhlášení samostatnosti Kosova, a to západ uznal jako samostatnou zemi, a potvrdil to Haagský tribunál, vyhlásil, že Kosovo mělo právo na samostatnost, tak má právo Krym, má právo Jižní Osetie, má právo Abcházie, má právo Náhorní Karabach, tím přestala v Evropě platit jakákoliv pravidla.

 Tímto rozčeříte vody, protože ostatní mají jiný názor, řekl Martin Řezníček na závěr k tomuto tématu.

 

Jenomže pokud si to přečtete po druhé, potřetí, neexistuje názor, protože je to faktický důkaz, jaké zločiny dělají USA a my jim to naší ponížeností pouze legalizujeme stejně jako válku v Afghanistánu, Iráku a na dalších místech, kde jim děláme užitečné idioty, aby v tom USA nebyly před světem samy!

 

 Proč Česká televize nerozebere obsazení Kosova americkou armádou a mezinárodní právo?

Camp Bondsteel

 
Camp Bondsteel
Camp Bondsteel
Camp Bondsteel
V blízkosti Ferizaj/Uroševac
Stát Kosovo
Zeměpisné souřadnice
Vznik 1999
Příslušnost US Army

Camp Bondsteel je americká vojenská základna ležící v Kosovu a vybudovaná v roce 1999. Nalézá se poblíž města Uroševce a rozkládá se na ploše 3,86 km³. Na základně je vybudováno přes 300 různých staveb, obývaných více než sedmi tisíci vojáky.

 

Že tomu předcházely masakry, zabíjení civilistů v Jugoslávii včetně masakrů dětí americkou armádou opět veřejnoprávní a eurosvazácká propagandistická prozápadní média zamlčují. Proto musíme existovat my, malé weby (píše se alternativní), která tato DOHLEDATELNÁ fakta a NEZPOCHYBNITELNÁ musí občanům celého světa předkládat zas a znovu, protože nakonec PRAVDA vždy ZVÍTĚZÍ!

 

P.S. Ještě jednou, americké lodě byly vybaveny torpédy, raketami s plochou dráhou letu a vrtulníky H-60 a to vše mělo být proti hypotetickému teroristovi, který by zaútočil na stadionu na americké sportovce? Vážně si myslí, že jsme dementní a uvěříme, že stadion se 100 000 diváky proti teroristovi se samopalem ochrání střely s plochou dráhou letu a torpéda?