Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se skutečná bolševická špína vyvalí. A zatímco šéf poslaneckého klubu ČSSD Jan Chvojka neustále útočí na komunisty, pod svícnem je tma: sám Chvojka se Zaorálkem na sebe práskli, že jim údajně Babiš slíbil cenzuru veřejnoprávních médií a nyní se dle toho neřídí!

 

Skuteční šmejdi a STBáci v roce 2019 jsou ČSSD?

Chvojko, Zaorálku a Hamáčku, za tu prasárnu byste měli okamžitě odstoupit!

Pravdou ale je, že zacímco spacákový terorista Ruml se za násilné obsazení České televize před referendem ke vstupu do Evropské unie nepřiznal a stále hulákal, že bojuje za "jejich svobodu slova",  Chvojka se Zaorálkem to na sebe práskli přímo: abychom mohli ovlivňovat Moravce, Wolnera a celou propagandu Evropské unie, STBáckou cenzuru jsem zapracovali do programového prohlášení vlády. A prý tím, že tam budou všichni ze stejného bolševického světonázoru Evropské unie, zachováme tím pluralitu a svobodu názoru, šokuje i Zaorálek.

 

Neuvěřitelné: takže to bolševické svinstvo vůdci ČSSD veřejně přiznávají,

což úzce souvisí s cenzurou facebooku hlavního cenzora z kachlíkárny Hamáčka a éra Čepičky, Urválka, a Gottwalda díky ČSSD je zpět!

 

Nebo to Babiš nepřipustí a schváleného svobodně zvoleného Jakla tajnou volbou v parlamentu podepíše?

 

Zatím je nejdůležitější, že jsme dostali jasné a důkazy, že svinskou propagandu veřejnoprávních médií drží ministr vnitra Hamáček, ČSSD  a cenzorní komando při ministerstvu vnitra za pomoci TOP 09, která se k bolševické cenzuře také hlásí. A je venku, kdo a proč defiluje v České televizi, zatímco jiný tam mají zakázaný vstup. Například Robejšek.

 

Zde jednoznačný důkaz, kdo za zločinem goebbelsovské propagandy ve veřejnoprávním prostoru stojí!

„Hnutí ANO jsme několikrát jasně sdělili, že bychom nebyli rádi, kdyby podpořili pana Jakla,“ zdůrazňuje šéf poslaneckého klubu ČSSD Jan Chvojka. „Nepodporuji lidi, kteří vyhlašují podobné názory. Zásadně s nimi nesouhlasím. A nejsem pro, aby tito lidé dostávali prostor k ovlivňování činnosti médií,“ říká exministr zahraničí Lubomír Zaorálek (ČSSD). Podle něj stejné stanovisko mezi oranžovými převažuje.  

„Dostali jsme ho dokonce do programového prohlášení vlády. Je to principiální věc. Proto si myslím, že se to (výsledek tajné volby – pozn. red.) musí řešit na koaliční radě a musí se z toho něco vyvodit. Protože pokud by to takhle pokračovalo, může to mít zásadní vliv na to, jak ona média fungují,“ dodal Zaorálek. 

V programovém prohlášení je skutečně bod věnovaný médiím veřejné služby. „Budeme důsledně podporovat jejich nezávislost,“ píše se v něm mimo jiné. To znamená, že dle vyjádření Chvojky a Zaorálka "nezávislost" znamená, že to bude názor ČSSD a Evropské unie a tím je svoboda zaručena!

Šílené, zvrácené a zločinné!

A my všichni víme, jak je Česká televize "nezávislá a objektivní"! Zajímavé, jak se dá NEZÁVISLOST ohýbat!

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/zvoleni-jakla-rozezlilo-vladni-cssd-ta-v-pondeli-vytkne-ano-udajne-poruseni-dohody.A190329_222830_ln_domov_zdp

 

Už je vám jasné, proč jsou na facebooku a v diskuzích šikanováni a trestáni pouze přispívající z protiunijního spektra, zatímco extrémisté z řad vítačů a milovníků Bruselu jsou adorováni a mohou si dovolit cokoliv či dokonce jiným vyhrožovat?

Budete vážně ČSSD volit, když se konečně jako strůjci cenzury odkopali a k té prasárně se omylem přiznali?

 

 

RRTV zahájí další řízení s ČT ohledně Newsroomu a Reportérů. Ale o objektivitě ČT se přece nepochybuje. Je něco jako axiom

 Ostrý protest a žádost o prošetření pořadu Fokus Václava Moravce Doba dezinformační radě RRTV

KOMENTÁŘ: Wollner z ČT se na besídce o fake news dušoval, že nedělá propagandu.