Vytisknout

V roce 2015 začal frontální útok na Rusko, protože předlužené USA už jsou mírovou, tržní cestou v bezvýchodném sevření a my jako vazalové se plazíme po zemi: cena ropy Brent se za uplynulé zhruba dva měsíce, od svého mnohaletého maxima počátkem října, propadla o bezmála třicet procent.

Přitom benzín Natural 95 zlevnil u českých čerpacích stanic oproti svému říjnovému mnohaletému maximu pouze o 3,4 procenta (z 33,83 koruny za litr na 32,80), cena nafty se oproti svému listopadovému mnohaletému maximu zatím snížila jen o 1,7 procenta (z 33,78 koruny za litr na 33,22).

 

Vyštípali jsme ruský Lukoil, který tvrdě srážel ceny. Výsledek se dostavil.

 

 NENÍ KOUDELKA JAKO KOUDELKA

STS Chvojkovice-Brod

Možná si plukovník BIS Koudelka plete úlohu s Koudelkou STS Chvojkovice-Brod , protože všichni díky této špíně platíme za benzín a naftu neuvěřitelné sumy, zatímco v USA si jezdí skoro zadarmo a státu odvádějí minimum. A když se díky plukovníkům Koudelkům ještě vyštípají ti, co zde drželi nízké ceny, lid český jenom zapláče.

To nejsou STK Chvojkovice Brod, slušnej oddíl: to je ředitel Koudelka Bezpečnostní informační služby (BIS)

 

A kde je zpráva BIS, že USA tlačí na naše státy, abychom zastavili v Evropě výstavbu NORD STREAM II a opět platili Ukrajině vysoké výpalné?

Vážně nemá BIS pracovat pro český lid, zatímco se zdá, že pracuje dnes na něčí příkaz? Na čí to asi je?

A podotázka: pokud díky USA platíme více, neměly by nám ceny dorovnat?