Tak jako Velkou Británii, Maďarsko, tak včera i českou euroskeptickou republiku začaly terorizovat nadnárodní korporace v okamžiku, kdy se jenom začalo uvažovat o zdanění cca 600 miliard, o které jsme každoročně zahraničními majiteli odíráni!

 

Bláhově mnozí uvěřili, že zdanění korporací vláda s Babišem ustojí. Ale vydírání se vyplatilo, Babiš se hned napoprvé zhroutil!

 Buď my, nadnárodní korporace a banky nebudeme platit daně, nebo...

 

Skupina 18 nadnárodních firem, které nás každoročně okradou o 600 miliard žádá v otevřeném dopise premiéra Andreje Babiše, aby se uzákonily sňatky homosexuálních párů.

"Jako zaměstnavatelé podporujeme a vítáme diverzitu našich zaměstnanců a uznáváme práva našich leseb, gayů bisexuálů a transgender lidí," píší firmy, mezi kterými figurují rakouská Česká spořitelna, Vodafone, Microsoft, IBM nebo Amazon a další neplatiči v České republice.

"Je nezbytné, aby naši LGBT zaměstnanci měli stejná práva, nároky a svobody, jako mají jejich heterosexuální kolegové," píší dále firmy s tím, že rovnost vytváří prostředí pro tvořivost a vynikající výkonnost.

 

A to je jenom začátek, výhružně vrčí. Jenom zahřívací kolo nátlaku!

 

Ano, jsou to přesně ty, které nás nejvíce okrádají, neplatí daně, optimalizují a slavná Evropská unie nám samozřejmě nepomůže. Nejdříve LGBT, pak běženci, migranti, Afričani, Ukrajinci a když ani to nepomůže, už USA (kde většina sídlí) včera oznámily, že spolupráci a informace se státy, která je nebudou poslouchat, přeruší.

 

A Babiš? Při prvním útoku se podělal!

Babiš vyšší zdanění bank a korporací nakonec po prvním útoku 18 nadnárodních neplatičů odmítl

Plány sociální demokracie získat do státní kasy více peněz ze zdanění bank se hroutí. Předseda vlády Andrej Babiš sice v neděli prohlásil, že zavedení vyšší daně v bankovním sektoru je otázka k jednání s koaličním partnerem. Druhý den však otočil a řekl, že sektorové daně pro banky zavádět nechce. Znovu pak odkázal sociální demokraty k dalšímu jednání s ministryní financí Alenou Schillerovou.

Tak to je ta slavná, euroatlantická demokracie, kterou tak slavně část "takydemokratů" v čele s Piráty, TOP 09 a STAN adoruje?

 

 Babiši, Orbán vydírání korporací v čele se Sarkozym ustál, proto ho lidé v Maďarsku milují!