Evidentně zničený a zlomený Babiš už nemá sílu vzdorovat bolševickému ataku Pirátů a ČSSD, kdy KSČM se dokonce dostala do stadia prosebníčka, aby totální rozvrat státu alespoň trochu Babiš blokoval. Svět se v zadek obrátil. Komunisti jsou méně komunističtí, než Piráti a ČSSD. (A ANO?)

 

A evidentně nejblbější a nejzaostalejší voliče (bez nadsázky) mají Piráti a ČSSD

A je třeba hned razantní příklad: představte si milující rodiče, kteří den po výplatě nakoupí dětem za všechny peníze cukrovinky, značkové oblečení a pak mají jejich děti do příští výplaty hlad a chodí žebrat. Je to normální?

To přesně žádá ČSSD a Piráti. Málo vzdělání a sociální dávky. Kdo však peníze na dávky vytvoří? Marťani?

 

Maláčová chce obrovské sociální dávky snad pro 120% občanů ze 100% možných, mandatorní výdaje se blíží roku 1989, kdy se státní rozpočet zhroutíl a komunisti šli do pryč, protože čestně přiznali, že je finále. Valachová rozvrátila inkluzí školství, učitelé se nudí, protože jsou ve třídě i tři pomocníci, ale vzdělání jde od deseti k nule. A Babiš, místo aby tuhle zběř z ČSSD vyrazil i s futry z vlády, ještě se jich zastává. Drží ho Hamáček pod krkem a je vydírán? Jinak si to totiž vysvětlit nejde!

Výhodou mít tyto divné lidi (ČSSD) ve vládě je mimo mísu a příští dny si to rozebereme. Zoufalá opozice sice tvrdí, že Babiš strhává ČSSD a leze po jejích zádech, ale je to nesmysl. Naopak. Všechny ukazatele totiž jasně vyvrací, že bude líp. Dokonce už je hůř, protože přídavek například důchodcům o 800 Kč je méně, než 40 Kč za Kalouska. Nebo snad jídlo chudých - brambory - za 25 korun v červenci, zdražení masa a dalších potravin včetně zvedání nájmů a cen bytů to pokryje? Za Kalouska bylo 40Kč plus, protože inflace jídla byla nula. Dnes utratí důchodci měsíčně o 1500 Kč víc, ale dostali 800 Kč. A Maláčová se prsí, že přidala 800, ale že je to méně, než v době bez inflace 40 Kč už svědomitě mlčí.

Stoupáme níž, jak se zpívá v písni od Olympiku. A tento paradox táhne Babiše do propasti. Přidejme k Maláčové a Valachové Jourovou a s Babišem je konec.

Finito. Je zlomený, bez síly, je utahaný.  Ale z Čapího hnízda to není. To je napráskaná bonzáckými Piráty a TOP 09 zhovadilost.

Tak jaký nůž mu drží Hamáček pod krkem?