Vytisknout

My, web Skrytá pravda těch podvodů s Evropskou unií a urážek máme dost a nenecháme si to už líbit. Klausova privatizace v devadesátých létech nebyla zločin, ale zločin byl, že díky Rychetskému, Kalvodovi a dalším dostal západ bianco šek nikoliv na ohraničenou dobu, ale na věky a dojí cecíky české ekonomiky!

 

 

Západní zákony, které jsme přijali nedovolují, abychom peníze proudící na západ regulovali a Babiš má bohužel ve zdanění (v tomto přípdě) pravdu: zavedením tvrdých daní by nás vydíral západ ještě víc. Tak na to půjdeme od lesa: Skrytá pravda západu omlátí o hlavu každé euro, které z našich občanů vyinkasuje. A věříme, že ústavní činitelé (asi ne Drahoš, Hilšer a jejich parta) kteří mají Českou republiku rádi, se přidají.

 

Prostě, když musíme poníženě dát na každý projekt ceduli, jak nás chudák západ dotuje, budeme dělat stejné. A všichni naši poslanci a vládní činitelé by se měli ptát západních vůdců, západních diplomatů, zda je spravedlivé, aby Česká republika dotovala každý rok západ až 300 miliardami.

Podívejte se na úvodní foto a pak na ponížené poděkování Evropské unii například ve Velemíně.

 

Velemín poníženě děkuje

Jak jsem dostal tento nápad - viz úvodní foto?

Ve Velemíně před restaurací, kam se přišli Němci levně najíst, visí tento obrovský plakát. A asi patnácti účastníkům výpravy překládal a vykládal průvodce s poukazem na tuto reklamu, že Němci si utahují opasky, aby nám poskytli dotace a my jsme nevděční, nejskeptičtější a ještě jim nadáváme a nadáváme Evropské unii, místo, abychom jim poníženě poděkovali.

Rozzuřil jsem se: ne na ně, ale na naše lokajské senátory, na naše lokajské poslance, na různé Halíky a Českou televizi,  kteří tuto špínu podporují, místo aby v němčině, francouštině či vlámštině hlásali do světa, jaká je skutečná pravda. Že ne EU nás, ale my EU dotujeme, že jsme jejich vazaly, pouze se propagandou tvrdí opak!

 

Transfer peněz ven je strašný

Pokud se totiž započte i vnitropodnikové účetnictví vyvádění našich peněz ven, opravený graf ekonoma Thomase Pikettyho vypadá takto:

http://www.skrytapravda.cz/images/czexit/graf-dotac-a-vdaj.png?fbclid=IwAR0Zrr1sIsaNu35NOwnJrbS3y8tyfV67rqEMYde8WEpgNSXkD35ROa0icFE

 

Kolik to dělá v korunách? Posaďte se, ať s sebou "nešlehnete".

V dividendách a odvodech jde na západ cca 260 miliard ročně. Díky vnitropodnikovému účetnictví se odhaduje, že stejná částka se vyvede ven ke svým matkám, což dohromady dělá 520 miliard korun ročně. (Někteří odhadují až 600 miliard, ale nelze přesné číslo dohledat) Kolik to tedy dělá?

 Lež se stala normou, pravda se nenosí. O pravdě se mlčí. A celou Evropou se nese stále silněji výrok, který vyslovil Gyurcsány v roce 2006: lhali jsme ráno, lhali jsme večer.

 

Myslíte, že pražská kavárna a lepší lidé, kteří tvrdí, jak se pro nás Evropská unie obětuje, budou tyto data Evropě mlátit o hlavu?