Stále se uvádí, že se nenavýšily počty pracujících pro stát. Je to neuvěřitelný podvod. Maláčová má pravdu: státních zaměstnanců se až tolik nenavýšilo. Proč? Protože otázka musí znít jinak: kolik lidí pracovalo pro stát v roce 1995 před odchodem Klause a kolik dnes? Proto naše ekonomika vzkvétá, pouze to 75% lidí nepozná! A začínají chválit socialismus!

 

 Jenom díky prapodivným dotacím z EU je odhadem zaměstnáno asi 500 000 lidí, kteří nejsou pro stát přínosem! NULA! Ale stojí sta miliard.  Můžete dohledat, kolik tisíců poradců vám poradí s dotacemi. Pak si najděte, kolik "kancelářhodin" se spotřebovalo jenom na jedné kauze Čapí hnízdo. Od policistů, státních zástupců, kontrol prověrek, ekonomů, korenspondentů, lidí v Bruselu, poslanců a ti všichni mají platy od 50 000 do 500 000 Kč měsíčně. Šílené, zvrácené. A to jsou ti, co naplňují kanceláře developerů a zbytečných flákačů za drahé peníze. Kdyby nebyly dotace, 500 000 lidí by si hledalo práci. Smysluplnou. Pak si připočtěte tisíce lidí v nezisku od gender po Evropské hodnoty. Flákači, co nesáhli na práci.

Evidují, přeposílají, stornují, skartují. Bez zodpovědnosti.

 

(Mimopražští, raději se ani nadívejte a nic nečtěte

Opět se totiž vrátila doba, kdy kontrolor kontroluje kontrolora, zde ten kontroluje správně kontrolora, jak kontroluje jediného smysluplného pracovníka. Za komunistů to bylo totožné. A nebyli lidi.

Oficiální zpráva: nezaměstnanost v Česku v říjnu klesla na 2,6 procenta. Předtím se tři měsíce za sebou držela na úrovni 2,7 procenta. Bez práce bylo v říjnu 196 500 lidí, což je nejnižší říjnová hodnota od roku 1996.

Ve skutečnosti by byla si 30% nezaměstnanost. (Přesně nelze dopočítat)

 

Proč je k nám exodus gastarbeiterů a tím snižování hodnoty práce nahrazené pofiderním zvyšováním minimální mzdy a počtem státních zaměstnanců či zaměstnanců pracujících pro stát?

 

PROTOŽE JE TO LEŽ A KOLOSÁLNÍ PODVOD!

Pro celý národ: my Pražáci totiž zuříme a musíte to vědět všichni!

Je větší přezaměstnanost než za bolševika. Nikdo nepracuje, všichni jsou úředníci. Chcete další důkazy? Zde jsou!

Tyto domy stát obsadí různými flákači , aby je uklidil z dosahu. Stačí 10% administrace a buzerace zrušit a tyto šílené domy budou zít prázdnotou!

Namátkově zde pár inzerátů: developerské domy musí stát naplnit, osadit počítači a každý zde dělá, že něco dělá. Opět není přímé vedení, ale jako za bolševika několikastupňové a dole jeden dělník, který ten ansábl živí.

Toto vše a sta dalších vyrostlo po vstupu do EU a odebrané flákače nahrazují Ukrajinci!

Úvodní foto je Pankrác. Neuvěřitelné množství uměle zaměstnaných lidí, kteří se flákají od ničeho k ničemu. Dej úředníkovi stůl a vymyslí si práci. A ještě potřebuje přesčasy. Protože nejsou uklízečky, myči oken, hajzlbáby... Vyhodili jsme komunismus (či to pomatené) dvěřmi, vrátilo se to posílené oknem. V Praze už jsou tato kancelářská monstra na každém rohu. Nejsou byty? Nevadí, postavíme Business centre a vláda tam flákače dodá. Je hodná a ještě jim sežene zakázky. Budou pracovat pro stát, ale nejsou státní úředníci, mne si ruce Maláčová, Hamáček a ČSSD. I Babiš tleská: pomůžeme Ukrajincům a nataháme jich sem miliony. A až zde budou miliony Ukrajinců, budeme silní, až nejsilnější. Pionýry nahradíme junáky, modré košile změníme na khaki a rudé šátky za hnědé. Nebo naopak. A bude ráj na zemi, konečně budeme oplývat mlékem a strdím.

Opět kolosální zločin na českém národu!

 (A připočtěte si 500 miliard, které každoročně posíláme na západ. Asi jsme nejbohatší stát na světě a konečně i vláda to opatrně přiznává!)

 

 

Psali jsme a už chápete?

Babišovo a Maláčové kouzlo čísel: nezaměstnanost je kolem 2,7%, ale pracuje pouhých 59% práceschopných?