Útok na ministra Prymulu z pozice zdraví lidí vás není hodno. Jste daleko vyšší třída a level. I když umím (snad) pochopit, co se za tím ukrývá a co třetím tahem sledujete.

 

Situace je velmi vážná a my musíme sledovat možná i čtvrtý tah po rozvrácení české eonomiky a je před námi příliš úkolů, než se tahat o slovíčkaření zbabělců. Navíc, útočit na Prymulu, když svobodu nám deptají hlavně zločinci, ukrývající se za jakousi imunitu v Bruselu není příliš vhodné. A další tragédií je, že se nemůžeme spoléhat na opozici, která se rve o kost jak šílená, ale není schopna představit cokoliv smysluplného. A pokud do útoků na Prymulu budete vtahovat i Trikolóru, není na naší politické scéně ani jediný subjekt, který by nás vyvedl z cesty podřízenosti Bruselu (referendum je nesmysl, protože absolutně neprojde) a díky zadlužení se staneme věčnými vazaly Německa a Bruselu.

 

Nyní díky pandemii se Brusel otřásá v základech a krysy opouští loď

Maxová z ANO, Jourová z ANO a další vyhrožují od sankcí přes temné výhrůžky, jakoby do Maďarska či k nám chtěly vyslat vojenský kontingent, kdy Maďaři povstali proti stalinistické diktatuře a sovětské okupaci Maďarské lidové republiky od 23. října 1956 a byli tvrdě potlačeni vládou a sovětskými tanky.  A my si nemůžeme dovolit žabomyší války, zda je, či není nyní stav koronaviru exponenciální, když za a) to většině nic přímého neřekne a za b) většině je to srdečně jedno. Většina prostě vidí jenom raketový vzrůst a chtěla by to otočit, aby konečně zase mohla normálně žít. A příklad s přecházením silnice či příklad lékařky s AIDS je nesmysl. „Když budete nonstop přecházet frekventovanou silnici, asi vás něco srazí. Řešením je po té silnici nepřecházet,“ argumentoval Klaus. Zatímco při udržovaní jasných pravidel v bezpečnosti se se smrtí či nákazou nikdy nepotkáme (například počkáme, až všechna auta přejedou), u pandemie nic nevíme, vůbec ji nevidíme a je to v podstatě ruská ruleta jízdy autem v protisměru. Nikdo totiž neví, jakou imunitu v sobě má a jak velkou dávku od nakaženého dostal. A pokud si nemohu naměřit exaktní data, je to pouze na bázi pravděpodobnosti. Takže jezdit podle jiných svobodných pravidel na silnicích dle své nálady a svobod je naprostá pitomost. Promiňte.

Což však neplatí v ekonomice, kde jsou jasné výpočty a data a tato vláda je první na světě, která se chce prodlužit do prosperity. Jistě, že je zde zabudován politický keynesiánismus vytisknout peníze v dobách zlých navíc a v dobách úrodných je splácet, ale za prvé se nesmí zadlužení přestřelit, protože se dostaneme do argentinského scénáře a za druhé politik, který se pokouší splácet dluhy a utahuje opasky, ztrácí voliče. Takže je to jakýsi protimluv.

Co je šílené v současné době a lze snadno popsat: lidé se válí na jakémsi "covidném" a "antiviru" doma, udržují se pozice, které už prakticky neexistují, 700 000 lidí se poflakuje od ničeho k ničemu a na druhou stranu zde 700 000 lidí schází ve výrobě a zaměstnavatelé si musí shánět zahraniční pracovníky, do kterých sypeme další sta miliard. Maláčová se Schillerovou udržují agónii a restrukualizace je v nedohlednu. A to ani nemluvě o zbytném nezisku a školách, kde se tváří, že se něco učí, ač se tam neučí prakticky nic - viz politické vědy, které chrlí tisíce nezařaditelných inkluzních vědců. A hledáme pro ně nějakou umělou práci, zatímco ta vysoce kvalifikovaná je neobsazená. Ze škol nám totiž vylézají negramotné děti a studenti.

A zde je plná zodpovědnost Babiše a Hamáčka: cenzura a rozvrat ekonomiky, jaký nezažilo ani bolševické Československo. Pokud totiž překročíme rubikon zadlužení a nemáme supersilnou osobnost typu prezidenta Putina, je s Českou republikou a občany naší republiky konec. A zde musíme táhnout za jeden provaz a donutit jakýmikoliv prostředky (vykopat doslova a do písmene rozhazovačnou nevzdělanou Maláčovou z ČSSD a jejích zvrácených poradkyň včetně Marksové z ČSSD s feminizačním běsněním atd.), totálně ořezat zbytné v ekonomice a pokud to Schillerová nezvládne, nechť se odebere kamsi a pokud jí do toho nutí Babiš, tak se musí pochlapit a veřejně to oznámit: Schillerová není "slabá žena" ale zde se pasovala do ochránkyně státní kasy a musí se tak začít chovat a jednat!

Jiné cesty není a pane experezidente Klausi: v tomto jste odborník odborníků, totéž říká pan Pilný, ale Babiš ho neposlouchá, a všichni slušní ekonomové s kvalitním vzděláním, nikoliv propaganda typu Švejnara a dalších politických ekonomů!

 

EKONOMIKA A CENZURA

Nastal čas, jsme vteřinu před totální destrukcí financí: zahoďme žabomyší války a soustřeďme se na podstatné! Národ vás potřebuje a Brusel se snaží, aby destrukce byla vedena na tisíci frontách za pomoci naší zvrácené opozice a kterou občané nestačí zachytit. Ale není tisíce front -  jsou pouze dvě: rozvrácené finance a STBácké vyhrožování s účelem zavřít a zalepit nám ústa i od neziskových organizací za pomoci ministerstva vnitra. Už nyní nám hrozí "Češka Jourová" kriminálem. Pokud to nepomůže, bude nás střílet? A snažit se rozvrat České republiky dotáhnout do konce?