Pozor, nadpis není o erotice, ale Budulínkovi, kdy liška úlisně prosila: „Budulínku, dej mi hrášku, povozím tě na ocásku.“  Důvod je jasný. Proč se Dlouhý zdál inteligentní za Václava Klause stejně jako Němcová a v jiné funkce je raněný slepotou a hluchotou? Nad Němcovou jsme zlomili hůl už dávno, zatímco v tandemu s Václavem Klausem byli oba dva uznávaní.

Psáno s vědomím, že všechna fakta by měla být ověřena. Na případnou nesrovnalost v diskuzi upozorněte. Děkuji. Petr Pokorný Skrytá Pravda

 

Ing. Vladimír Dlouhý, CSc.. Ve funkci od 22. května 2014.

Problém je, že Vladimír Dlouhý se kroutí a lže. Protože se svojí "curriculum vitae" těžko může být hlupák. Protože tím pádem kope za někoho a z veřejnosti dělá idioty. Protože pokud to nejsou lži, tak minimálně polopravdy a nesmysly. Promiňte nyní ostrý úvod, ale trpělivost na lži dochází.

 Tak tedy, pusťme se do faktů: nejsou lidi, ale je to lež a je otázkou, proč to Dlouhý a Hanák s Babišem říká. Musí, nebo je za to platí, abychom přivedli Ukrajince jako formu pomoci Ukrajině z nařízení Bruselu? Podplácí ukrajinská vládní mafie naše špičky jako Clintonovou před volbami v USA? Nevím a rád bych to věděl. Možná by bylo lepší, aby místo EET se začala zkoumat konta jednotlivých aktérů.

 

Vyplácíme extrémně peněz na běžence z Ukrajiny, ale zdravé důchodce vyháníme z práce, stejně tak nenutíme menšiny, aby pracovaly. Naprosto nemáme v evidenci běžence nejen z Ukrajiny, ale máme lidi na lustrování těch, kteří na tyto podvody ukazují. Proč toto neřekne Dlouhý natvrdo, proč toto neřekne Jan Hanák a veřejnosti lžou? Údajně zde nemáme běžence. To tvrdí předseda vlády. Dělá si legraci?  Ale nikdo neeviduje desetitisíce a občas problesknou zprávy že více jak 100 000 na černo běženců z Ukrajiny. Jak je to možné? Všude zní ruština, je nám předkládáno, že nás obsadili "Rusáci", opakoval to Obama i Schapiro, přitom prokazatelně jsou to Ukrajinci, poslední dobou Bulhaři za pomoci polských agentur.  Jak je možné, že to Babišovi, Dlouhému a Hanákovi či Špicerovi nevadí? Že to ministr vnitra Chovanec neví? Takže popořadě:

 

1) Důchodce, který bude rok navíc pracovat, navýší svůj důchod o cca 50 Kč. Je to potvrzeno MPSV a doloženo osobním kontaktem v Praze na ČSSZ. Takže ČSSD zrušila bez náhrady důchodový pilíř, ale tržní cestou nabídky nevyzve důchodce, aby si důchody vylepšili, pokud jsou aktivní, zdraví a potřební. Přitom současně lze důchodce v době případné budoucí krize opačnou cestou vrátit do důchodu, aby mladí s dětmi měli stále práci. Co s Ukrajinci, kteří zde potom zakotví a nikdo je nedokáže vyhnat?

2) Na pracovních úřadech je mnoho nezaměstnaných včetně těch, kteří pracovat chtějí, ale přednost dostávají Ukrajinci, kteří pracují šest dní v týdnu třeba po dvanácti hodinách. (Poslední dobou na to konečně začínají upozorňovat odbory ústy Josefa Středuly, byť před dvěma roky mi osobně říkali v jejich sídle, že je to nesmyl. Budiž, lepší pozdě, než nikdy)

 3) Nemáme žádná data, kolik lidí pracuje na dotacích a kolik normohodin je odpracováno. Rozptyl je mezi 100 000 až 500 000 zaměstnanci, kteří v podstatě nedělají nic užitečného. Schvalují, razítkují, kontrolují, mají své nadřízené, právníky, bankéře, topiče, IT pracovníky, prostě obrovská, neevidovaná armáda. Máme odvádět každý haléř formou daní, aby na to MF najalo celou armádu kontrolorů a udavačů, ale vůbec nám nevadí platit statisíce zbytečných lidí, kteří posouvají peníze sem a tam. Ani po mnoha urgencích nikdo nebyl schopen dodat fakta. Prostě to "z nějakého důvodu" nikoho nezajímá. A zde mizí desítky miliard ročně!(Osobně odhaduji, že číslo se blíží ke zbytečným 500 000 lidí, kteří ekonomice v podstatě nepřináší nic, ale následně vznikají kauzy, které řeší obrovské množství policejních analytiků, policistů, vyšetřovatelů, soudců, právníků... Každý si může další domyslet.)

4) Všechny ekonomické příručky (obrazně) dokládají, že když nejsou lidi, ale jsou "zdroje", ekonomika nepřijímá armády gastarbeiterů", ale investuje do modernizace výroby. Nikdo mě nepřesvědčí, že to pan Dlouhý - ekonom neví. Že to ministr financí Babiš neví. Tak kde je problém? Přece se musí snížit daně, umožnit cenou peněz nákup a modernizaci strojů a technologií a my děláme opak. Proč?

5) Vzdělání lidí: prapodivně jsme obrátili strom života. Kdykoliv v celé historii lidstva je jeden vůdce - nejlepší a nejchytřejší (prosím, neshazujme to tím, že se v čele státu objeví podvodník, či kariérní hlupák), ale vždy jako ve sportu je nejlepších jenom pár, zatímco základna je obrovská. My jsme dokázali opak? Prý je dnes inteligentních vůdců statisíce, proto každý chodí na vysokou školu a základna je pár dělníků. Samozřejmě zvrácenost, ale jak je to možné, že zmizeli špičkoví experti - dělníci a stalo se z toho pohrdání? Přitom nabiflovaný hlupák z humanitní školy nás stojí obrovské peníze, ale společnosti nepřináší nic.

A za těchto výše popsaných faktů je absurdní, že Dlouhý a Hanák s Babišem tlačí na uvolnění tisíců dalších Ukrajinců, aby v jednom šiku napochodovali do České republiky, zatímco zde připravujeme další montovny, logistická zázemí a skladiště. (Poslední na D8, kde máme udělat další sklady, kam umístíme Ukrajince a možná Poláky. A není to tak dávno, co si prosadili sklady a logistiku u Prahy, u Brna, zatímco prý nemáme lidi u soustruhů) Vtip je v tom, že lidé od soustruhů a i digitálně řízených experty jdou dělat řidiče či strojvůdce. A vláda na to dává požehnání a tlačí nás k rozvojové republice závozníků a nádeníků, kteří živí armádu filozofů a přerozdělovačů.

 

 Oficiální zprávy

Podle předběžných údajů počet cizinců rostl i v loňském roce, ke konci listopadu 2016 jich tu legálně žilo 493.505. Tudíž žádných pár set!  A to jsou čísla oficiální, legální. Kolik je ilegálů - běženců?  Mezi cizinci v ČR je nejvíce Ukrajinců, a to 23 procent, následují Slováci s 22 procenty a Vietnamci s 12 procenty. Osm procent pochází z Ruska, pět z Německa a čtyři z Polska. Proti přivážení pracovníků třeba z Ukrajiny se stavějí odbory.

Slováci v České republice vydělávají víc než samotní Češi. Zatímco si místní přišli v komerčním sektoru v průměru na 27,7 tisíc korun, Slováci dostávali o 8 tisíc více, vyplynulo z dat Českého statistického úřadu.V platové sféře vydělávají více také Rusové, Poláci zase ve mzdové. Významnou součástí pracovní migrace začínají být podle Chytila v posledních letech Bulhaři a Rumuni, mezi zaměstnanými cizinci je jich šest, respektive sedm procent. Naopak nejvíce podnikajících cizinců je mezi Vietnamci a Ukrajinci, obě národnosti jsou zastoupeny po 27 procentech.

 

Česko zaplavily falešné rumunské občanky. Prokazují se jimi Ukrajinci a Moldavané

Ukrajinci se snaží v Česku stále častěji pracovat načerno pomocí falešných rumunských občanek. V roce 2016 vzrostl o 500 % počet padělků, které se policistům dostaly do rukou. Vyplývá to z oficiálních dokumentů, které má server Aktuálně.cz k dispozici. Kromě rumunských občanek policisté objevili doklady padělané v České republice. Šlo o povolení k pobytu a stejně jako několik let po sobě i rejstříky trestů z Uzbekistánu. Nejčastěji s falešnými doklady kriminalisté přistihli Ukrajince.

 

Příklad RD Rýmařov ukazuje, kam až situace může zajít.
Firma si Ukrajince nakonec sehnala. Ovšem z Polska, konkrétně přes polské partnerské stavební firmy.
Padesátka „polských“ Ukrajinců dnes kompletuje rámové konstrukce panelů nebo pracuje na montážích.
Ukrajinci jsou zaměstnaní v Polsku a RD Rýmařov tam za ně platí daně a sociální i zdravotní pojištění!!!!

 

 

 A na závěr perlička, jak nám část vlády lže!

HOAX, co hoaxem není! Šílené!

Na internetu běží toto:

 

,Obávám se, že to není hoax … Nevim co na to budou říkat čeští důchodci, kteří celý život platili daně a pracovali … Průměrný důchod v ČR je nyní 12.300 CZK ….

Je to hotové, vetřelci budou v ČR dostávat 21.000,- Kč měsíčně, tyto "sociální dávky" se jim budou doplácet z našich daní Není to zákon, ale dohoda ministerstva financí, pro místní rozvoj a vnitra! Kolik máte za celoživotní práci Vy?
A je na pováženou , že to můžeme slyšet jen z undergroundu ve slovenštině ...

Chovancovo komando se bouří, jak se internet zneužívá. A jaká je pravda?

 

PhDr. Zdeněk Soukup
poslanec PSP ČR
člen Výboru pro sociální politiku a Výboru pro evropské záležitosti
předseda Podvýboru pro pracovní legislativu, zaměstnanost a činnost Úřadu práce
mobil +420 734 281 733
www.poslanecsoukup.cz

Vážený pane Boučku, informoval jsem se osobně u generální ředitelky Úřadu práce ČR Kateřiny Sadílkové. Migrant, kterému byl přiznán azyl, má právo na stejné sociální dávky jako občan ČR. Navíc má právo na příspěvek od Ministerstva vnitra, který se na základně jakési směrnice nezapočítává jako příjem pro výpočet sociální dávky. Příjem migranta může přesáhnout 21.000 Kč.

 



Pánové Sobotko, Marksová, Dlouhý, Hanáku, Špicare či dokonce Chovanče, nechcete něco veřejnosti vysvětlit?

 

Zkoušeli jsme zjistit

Děsí vás fantasmagorie nazvaná Evropské dotace? Dejme se do rozkrývání této šílenosti

Písemná žádost o rozkrytí eurodotací ministru Kalouskovi (jeho nástupci)

Poslední odpověď z ministerstva financí od Babiše je šokující

Bližší informace ohledně "nákladů dotací" nejsou sledovány, tudíž nejsou k dispozici.  Zde: (poslední věta dole originál)

Proč Babiše nezajímá 200 miliard? Je v nich zainteresován?

 

Šílené, takže zdravým starším lidem neumožníme si přivydělat více na důchod, systém neeviduje únik desítek, možná stovek miliard ročně, ale desetikoruny hlídáme u každého "pingla" či "babky kořenářky". Investujeme desítky miliónů na šmírování a udávání občanů, co si pustí pusu na špacír, investujeme miliardy, abychom zkontrolovali pár korun, které si údajně nezdaní trhovci, ale miliardy vyhazujeme na Ukrajince a další ekonomické migranty. A Jourová s platem 500 000 měsíčně se nám vysmívá z Bruselu! Je to hnus!