DŮKAZY: Přesně před dvěma roky jsem napsal velice, velice populární článek, který se šířil napříč internetem. Lze dohledat skoro všude. Za dva, tři měsíce po zveřejnění se polovina zprvu šokovaných lidí začala smát, že skočili na nějaký blábol a lep potrhlého blázna. A nešlo jim vysvětlit, že to není otázka měsíců, ale otázka, dvou, tří let.

 

BUDOUCNOST JE NA VÝCHODĚ, NIKOLIV NA ZÁPADĚ

 

Dnes létají politici ze stále více států s prosíkem do Číny a Ruska o připojení (i přes sankce, takže potají a USA to vyšetřují - dokonce zvoleného prezidenta Trumpa) a to, co jsem popsal s úžasem pozorují, snažící se tento trend zachytit.

Petr Pokorný

 

Zde je originál:

Den, kdy se zhroutil americký sen – dramatický světový převrat nastal

 

Včera - dva roky po tomto článku (analýze) pokládám v úvodu otázku, na kterou skutečně neznám odpověď:

 

Je extrémní načasování ČSSD, KDU - ČSL, TOP 09 a ODS jako frontální útok proti připojení České republiky k Hedvábné cestě a zastavení odletu prezidenta Zemana, aby to předjednal, nebo děsivý pád preferencí všech stran proti Babišovu ANO? Pro první hovoří fanatický protest  Hermana a Bělobrádka proti odletu, kteří jsou spojkou na USA + Kalouskovo - Fialovu triádu, zatímco pro preference hovoří pomatení Sobotky a jeho přátel včetně ortodoxního Pospíšila. A koordinovali čas před odletem do Číny, aby prezidenta a ministry od jednání o Hedvábné stezce zastavili? Tři z ČSSD byli odvoláni. A jsou zde potřeba?

A nepodařilo se, proto to bude projednávat Brusel na nátlak českých prounijních extremistů. Práskačů, že prý sami si nemůžeme vládnout. Kdo to je?

 

 Další důkaz předkládám zde, kam nasměroval předseda vlády Sobotka naši (ještě z Pařátu dnes) žádost o informaci - datum vidíte v originále.

 

Že to nebylo tenkrát fantasmagorické psaní, či HOAX a fake news potvrzuje i diskuze expertů dnes

Úžasný dialog byl na Čt2 (skutečně úžasný, nikoliv pejorativně) a lze vysledovat přesně to, co jsem popisoval v roce 2015. Možná se to někomu bude zdát zdlouhavé, proto vy, kdo nechcete trpělivě poslouchat celé, dejte si tam padesátou minutu vysílání. Fascinující závěr, který přesně ukazuje skanzen a anachronismus Evropy, neboli jakýsi archetyp, kdy fanatický zastánce EU Petr Kolář se nezmohl na žádný argument a odevzdaně odlétá do Bruselu. Ale geopolitický popis, co kdo vlastně dělá včetně Číny a Afriky stojí za poslech. Žasl jsem, že to Česká televize odvysílala, byť na Čt2 a přesně TO vystihuje dnešní svět - kdy se hroutí americký, ale především evropský svět.

 

 Vraťme se však k vládní krizi: to načasování před odletem prezidenta Zemana a pokus ho zde zastavit ukazuje, jak kope (nejen) Soros - Evropské hodnoty v našem státě stále silněji a už se nezastaví před ničím. Totéž je vidět v USA, Bruselu, Francii a Německu, jaká hrůza jímá ty, co nás vedou do záhuby stejně jako to bylo pod vedoucí úlohou ÚV KSČ A ÚV KSSS. Dnes tito zoufalci žádají likvidaci Maďarska (Sovětský svaz dělal totéž v roce 1956), zastavení Čechů (Sovětský svaz to udělal v roce 1968) a přesně dle těchto symptomů, které věští strašné zhroucení lze lehce rozpoznat, v jakém jsme stádiu úpadku.

 

„Podle názoru pozorovatelů slouží velký hlad Pekingu po zlatě (stejně jako Moskvy) k vytvoření nové valuty zajištěné zlatem, jež v budoucnosti může nahradit krizemi zmítané peníze s nuceným oběhem (fiat peníze). Díky tomu bude pro dolar stále složitější zachovávat svoji dominující globální roli," říká německý magazín. Contra Magazine si všímá , že díky těsné ekonomické, finanční a geopolitické spolupráci Ruska a Číny „mohou být vytvořeny podmínky pro nové globální standardy a díky tomu ukončit nynější vládu USA a amerického dolaru". „Útok na americký dolar, jak je vidět, probíhá hned na několika úrovních," zdůrazňuje Contra Magazine. „Pokud se k Rusku a Číně připojí ještě několik zemí, tak bude mít dolar stále méně kyslíku. Washington bude mít ve výsledku stále menší možnost ovlivňovat geopolitiku. V současné době je skutečně možné hovořit o tom, že Moskva a Peking neutralizují dolar — i když jen nevelkými kroky," uzavírá autor článku.

 

A přesně o toto jde celou dobu: Spojeným státům nevyšel útok na Rusko přes ropu a plyn, kdy excelentně guvernérka Nabiullinová vykormidlovala cenu včetně sankcí, které si na něj vymyslely ratingové agentury pod vedením USA. Mezitím rozjelo Rusko vlastní ekonomický systém, rozjíždí ratingovou agenturu a s Čínou rozjelo technologická centra na Hedvábné stezce.

 

Zoufalci z Evropské unie a USA (Trump se to asi snaží zastavit) rozjeli poslední - vojenskou doktrínu proti Rusku a Číně. Jenomže přepadení přes Krym zabránil Putin rozkazem Krym obsadit a ohlídat Černé moře, nyní se hraje o nás a pobaltské státy, Čína už se začíná USA vysmívat a Evropu bere jako zaostalý světadíl, kde může umístit firmy a my budeme pouze jejich zaměstnanci (Čína už vede v počtu nových technologií nad USA, takže přestává kopírovat - což naopak začínají USA) a Evropa dostává trochu kyslíku na uměle vytištěných eurech, ale jejich ukončením se sesype jak hromádka karet a tisknout nejde donekonečna, zatímco USA už jsou nejzadluženější stát světa.

Mnozí se ptají, jak to dokáže Japonsko, které má skutečně největší zadlužení světa, o mnoho větší, než Řecko: snadné vysvětlení. Je na tom strašně, ale vzhledem k tomu, že má neomezený vývoz do USA a Austrálie, zatímco do Japonska nikdo z nich (smluvně dohodnuto) nevyváží, aby Japonci nevyhnali základny USA a sami opět nerozpoutali válku, drží se nad vodou. (Mnoho lidí o této dohodě neví) Velká Británie blížící se katastrofu tuší a proto se rychle od skanzenu a archetypu Evropy odvrací, USA chtějí smlouvy přepracovat, protože ty minulé byly pro USA zločinné a my najednou stojíme před výběrem: pokračovat dál s chřadnoucím se skanzenem Evropské unie, nebo nabrat dech a připojit se k obrovskému tempu, které nabralo spojení Rusko - Čína na Hedvábné stezce?

 Výsledek obrázku pro nabiullina

prezident Putin a guvernérka Nabiullinová

 

Podíváte li se zpět, uvidíte, jak jsem prezidenta Zemana zesměšňoval ve vnitrostátním vedení státu. (Samozřejmě nejen já) Ale v geopolitickém vedení České republiky má úžasný prognostický tah (už s tím začal Václav Klaus) a vzhledem k tomu, že osobní averze vůči tomuto prezidentovi musí ustoupit stranou, protože je to v zájmu našich spoluobčanů a České republiky, jednoznačně nyní stojím na jeho straně.

Evropská unie je úpadek a katastrofa, Hedvábná stezka je budoucnost a možnost pro naše děti na lepší život. Samozřejmě Hedvábná stezka není míněna jenom práce v technologických centrech, ale filozofie pro 21. století. A jenom zločinec přilepený na dotační programy a pohrdající Českou republikou, pohrdající našimi dětmi a vnoučaty, nebo naprostý hlupák jde proti proudu!

Takže dnes na závěr: v tomto novém, obrovském  přerozdělení světa, které jsem v celkové podobě popsal jako první na českém internetu (stejně jako předvídal americké zhroucení před rokem 2008) a lidé se často vysmívali, dnes, dva roky po té, už to projednávají všechny instituce světa a prezident Zeman letí napravit to, co Sobotka  se strachem zarazil. I proto měl prezident Zeman Sobotku holí přerazit, nikoliv jenom zesměšnit. Budoucnost je na východě, zatímco západ se hroutí pod neuvěřitelnou hromadou papírů, usnesení, kontrol a zločinných dotací. Ne, že by dotace pro nemocné apod. neměly být, ale abychom se pod tíhou dotací a policejních sborů hroutili? Dnes je jeden den před totálním pádem. Pouze je otázka, zda se dřív zhroutí Evropská unie, nebo Brusel nechá zhroutit Českou republiku, aby žil o den déle!

Jenom je šílené, že den před smrtí Evropské unie sem zveme americkou armádu a prudce zvyšujeme peníze na zbrojení. Nebo snad právě proto? Zachrání nás Rusko a Čína?

 

 P.S. To načasování dramatu v České republice, kdy do Číny letí i Pavel Nedvěd jako reklama a dvě stě nejdůležitějších ekonomických subjektů České republiky včetně nátlaku na zastavení prezidenta Zemana je prostě až příliš podezřelé, takže dnes odpovědět, zda jsou to padající preference ČSSD, či velké setkání půlky světa kolem AIIB dnes nelze. Ale obětovat Českou republiku je prostě Sobotkova a ČSSD totální špína! (O Hermanovi, Bělobrádkovi a Kalouskovi ani nemluvě)