Vytisknout

Bezdomovec jako bílý kůň vezme občanku a půjčí si milion. Sláva, volá předseda vlády Sobotka a jeho "myslící" feministická ministryně Marksová: vidíte, že už i nejchudší obyvatelstvo u nás stává se milionářem. Už i ten bezdomovec si může užívat socialistický ráj. Jak je krásná naše zem a parta ČSSD freneticky tleská za podpory socialistické klaky. Volte mě, volte ČSSD.

Toto jsme dokázali za čtyři roky vládnutí...

 

 

Tak cože vlastně dokázala úžasná Sobotkova vláda ČSSD?

Tomu, komu se zdá začátek přitažený za vlasy, podívejte se na data. Je jasné, že socialistická parta bude vyvracet, že půjčka bezdomovce je jiná, než půjčka "domovce" atd.. Prostě se budou snažit svůj socialismus obhájit jak komunisti před rokem 1989, kdy zhroucení už bylo ekonomicky viditelné od roku 1985, jenom pár Kocábů, Horáčků s několika studenty tvrdí, jak krvavě vybojovali pro nás svobodu v roce 1989.

 Úžasné výsledky, úžasné vládnutí, úžasná vláda, slyšíme každou chvíli z mainstreamových médií. Ale bohužel i z některých, kde by to nikdo nečekal.  Z níže popsaného je to pouze bublina vytvořená ECB a ČNB a ta brzy praskne. Kdy? Příště zveřejníme.

 

Fakta:

Dluh Čechů nezastavitelně roste. Už přesáhl dva biliony korun

Celkový dluh obyvatel ČR přesáhl na konci prvního čtvrtletí poprvé dva biliony korun, meziročně vzrostl o 162 miliard korun.  Z toho 412 miliard korun, připadalo na krátkodobý dluh, který je primárně určen na spotřebu. Krátkodobý dluh se  meziročně zvýšil o 23 miliard, respektive o 5,8 procenta.

 

 

Dluhy domácností stále rostou, v dubnu dosáhly 1,455 bilionu