Čím více trapných útoků na Rusko a na Putina, čím více se trapní poklonkovači USA a Bruselu snaží přesvědčit normální občany napříč Evropou, že za vším je Putin, a když ne Putin, tak určitě Putin, tím více si původní obyvatelé Evropy klepou na čelo a či spíše stále více zuří.

 

Jasně, že Británie je nepříčetná z otázek, které se většině lidí zdají samozřejmé: dodejte důkazy!

Rusko zejména požaduje vysvětlit, proč jí bylo odepřeno právo konzulárního přístupu k dvěma ruským občanům, kteří utrpěli otravu na britském území. Navíc se Moskva dotazovala, které protilátky byly požity u Skripala a jeho dcery, a jak se tyto protilátky našly u britských lékařů v místě incidentu.

Rusko zajímá, na základě jakých znaků či markerů byl označen údajný „ruský původ" látky použité v Salisbury, a zda Spojené království má kontrolní vzorky bojových otravných látek, které Londýn nazývá „novičok". Rusko navíc čeká na odpověď na otázku, zda byly v Británii vyvinuty vzorky této látky nebo jejích analogie.


Dále proč byla přizvána Francie, jak se Paříž podílí na případu a zda Spojené království oznámilo toto rozhodnutí OPCW.

Rusko čeká na odpověď i na otázku, na základě čeho dospěli francouzští odborníci k použití této látky.

 

Pokud se zeptáte sta obyčejných původních obyvatel Evropy, zda je normální chtít znát odpověď na tyto otázky, odpoví 99 ANO. Ten jeden odpoví že ne a pak se zjistí, že ten jeden byl placen "někým" za obviňování Putina, Ruska a současně každého, kdo se takto ptá, okamžitě ostatní obviní, že jsou to ruští manipulátoři placení z Putinových peněz a možná vlastizrádci, případně velezrádci. Oni to nerozlišuji, viz pár našich "zaručeně demokratických" poslanců.

 

 Samozřejmě že čas ukáže. Ale už dnes ze zoufalých, fanatických a cynických výkřiků lze odvodit, byť otázka zodpovězená není:

 

NOVIČOK = BREXIT Otázkou je pouze, zda to byla britská vláda, zoufalí odpůrci Brexitu, či Británie jako prostředník zoufalých USA.

A přes to vlak nejede, i kdyby tisíckrát bruselští dezinformátoři tvrdili opak!