Vytisknout

A komické figurky v České televizi zoufale hledají drby, urážlivé obrázky místo skutečné analýzy. Vážně ti trapní moderátoři a moderátorky jako mluvící hlavy odvracející pozornost mají právo dávat veřejnoprávní informace? Připočtěme hosty: Klvaňa, Votápek, Romancov, Kolář...

 

Co vlastně ve skutečnosti dělá prezident Trump?

Nic víc, nic méně než že hledá, jak pozvednout stát USA, který byl 200 let ukázkou demokracie, svobody trhu a jednotlivce. Na konci minulého století to obsadila chátra složená z LGBT, přivandovalců, zvrácený žen a extremistických agentů, kteří nepracují pro zájmy americké země, ale pro lobing a za peníze části politického spektra na objednávku. A USA se dostaly do vývoje banánové republiky, kdy vítěz není vítězem voleb, ale po celé období se hledá, jak vítěze pokořit, svrhnout, zničit a názor lidu jsou pouze hrátky s jakousi stamilionovou lidskou spodinou, zatímco klany Clintonů, Bushů a Kennedyů obsadily Bílý dům.

 

Možná je na pořadu dne vysvětlení, proč přivandrovalci do USA (totéž v Evropě), když prosperita USA byla založena na úžasné spolupráci pionýrů západu a přistěhovalců. Skoro každý kluk a dnes i dívky vědí, že se "ZÁPAD" skládal z poctivých přistěhovalců, kteří hledali svobodu, práci a úrodnou půdu.

A pak tam utíkaly ale i bandy vrahů, pistolníků, zločinců a desperátů, kteří zabíjeli vše živé, včetně lidí, kradli a loupili na stojato a poctiví osadníci si museli zakládat ochrany v čele s lidmi, kteří dostali název šerifové.

 

A o to právě jde. Asi nikdo z nás slušných nic nenamítá proti přirozené migraci, ale urputně se brání proti nájezdům Avarů, nepřizpůsobivých cikánů, desperátů, vykradačů hrobek a sociálních systémů, kam si lidé šetří peníze na nemoc a na stáří.

A o to právě jde i těm slušným v Evropě, v USA, ale i ve většině států světa. A všimli jste si, kdo nejvíce horuje pro přijetí přivandrovalců a desperátů? Ti, co do společného systému nedali ani "vindru", jak se lidově říká, ani haléř, ani cent, nikdy v životě nepracovali a jenom náš systém, lidí, co si šetříme na nemoc a na stáří vyssávají. A kdo to jsou? Samozřejmě Klvaňa, Votápek, Romancov, Kolář... Nebo jste je snad někdy viděli pracovat? To jsou ty vyžírky, žáby na prameni, kteří systémy vyssávají a rozkrádají. A... URPUTNĚ BRÁNÍ, protože o bezpracně a bez zodpovědnosti vydělané peníze nechtějí přijít.

 

To se jim to - Evropským hodnotám a flákačům v Bruselu - holduje, když jim peníze strkáme pod nos, místo abychom je vyrazili i s futrem!

 

 A přesně toto dělá prezident Donald Trump v USA a proto je tak nenáviděn

A proto tak pohrdá stařičkou, zpráchnivělou a ztrouchnivělou Evropou, prolezlou dotačními vyžírky a vysavači sociálních systémů, kam jsme si šetřili na stáří a nemoci!

 

Na šrot Junker s přítelem Porošenkem, který ho podpírá: skvělá dvojice - budoucnost Evropy

 

 

A o nic víc Trumpovi nejde. Dokonce o nic víc ani nám nejde. Nám, slušným lidem, co jsme celý život pracovali, nebo pracujeme. Kdyby Evropa netiskla nepodložená eura, dávno bychom chcípali hlady. Každý soudný ví, že to nejde donekonečna, že perpetuum mobile neexistuje, že se řítíme do propasti. A zatímco jedni to nedokáží posoudit a věří, že máme ráj na zemi, druzí to vědí a snaží se na poslední chvíli systém vykrást a vyssát, jak jen to jde. A hádejte, kdo to jsou s bezpracnými příjmy a bez zodpovědnosti? Asi hádáte správně. Většina neziskových organizací Evropských hodnot  a Člověků v tísni, či naši známí: Klvaňa, Votápek, Romancov, Kolář...

 

 A přesně proto uráží a oprávněně Donald Trump Evropu, proto chce s Velkou Británíí zónu skutečně volného obchodu bez oněch vyžírků z Bruselu, proto se sešel s Putinem, protože ruský systém je založen nyní na rovné dani, na budoucnosti přímých správ a co nejmenších odvodů do správních orgánů, zatímco evropský trend je opačný, neziskové orgány a administrativa bují, zatímco na práci nejsou "údajně" lidé. Samozřejmě jsou, ale nynější umělá zaměstnanost jak za bájného RVHP a komunistů je prostě zatím neuvolní a nezdá se, že by Babišova vláda s rozhazovačnou ČSSD za zadkem toto chtěla změnit. Na vše máme úřady, ale nemáme lidi na práci. A ČSSD tyto dny žádá další peníze na úředníky, zatímco pláčeme, že nikdo nechce pracovat. To je ta slavná Evropská unie. Zkostnatělá a ztrouchnivělá.

A v pozadí se smějí Klvaňa, Votápek, Romancov, Kolář...