Vytisknout

Připomínat pláč České televize a "kavárny" v čele s Piráty a TOP 09 o soustředění mediální moci do rukou Babiše by bylo jak nošení dříví do lesa s výrazným bojovným rykem, že nás to posouvá na východ, neb západ by spojení politiky a mediální moci nikdy nepřipustil.

 

Kde vlastně leží to Rusko?

Je otázkou, zda se ti "zaručeně" demokratičtí politici neučili někde v Africe a nežijí někde ve skanzenu. Nebo nám lžou, jako když Rudé právo tisklo. Ti demokrati...

Hádejte, kdo bude kandidovat proti Donaldu Trumpovi? Ano, po výše napsaném hádáte správně. Je jím americký mediální magnát Bloomberg.

 

Washington (CNN)

Bývalý starosta New Yorku Michael Bloomberg řekl v rozhovoru, který odvysílala v neděli na "Fareed Zakaria GPS" CNN, že po letošních volbách v polovině období by se mohl stát prezidentem. Pokusí se porazit Donalda Trumpa.

Ba co víc?  Dlouhá léta byl demokratem, ale aby zvítězil ve volbách na starostu New Yorku, přestoupil k Republikánům. Dokonce si nechal odhlasovat, že zruší dvě období u moci a kandidoval i po třetí (Přitom Putinovi to vytýkal). Po skončení třetího období se z Republikána stal opět Demokrat, odeslal obrovské peníze Demokratické straně a v příštích volbách bude kandidovat proti Trumpovi. Jako mediální magnát, jako majitel obrovské celosvětové společnosti Bloomberg. Jako Demokrat, co se stal kvůli funkci na tři období Republikánem.

Někdo stále tvrdí, že toto se děje v Rusku. My se ve škole učili, že Rusko (bývalý Sovětský svaz) je na východě. A New York že je na západě. A toto se prý děje na východě, zatímco na západě je to prý nemožné. Navíc politický turismus. A USA jsou nám vzorem. Učili nás za socialismu špatně zeměpis, nebo nám Česká televize, Piráti, TOP 09, či Starostové lžou, až se jim od huby, pardon od úst práší?

Neříká se tomu dnes módně hoax a Fake News? Tak kdo nám a ve školách ve skutečnosti lže, "Člověče v tísni"?

 

Nepřipadá vám, že nejvíce lžou ti, co o ostatních říkají, že lžou, zatímco ten skvělý západ...

Takže rozdíl mezi Babišem a Bloombergem je pouze v tom, že Bloomberg je násobně bohatší. Nic víc. Jo a žije v USA...

 

Bloomberg je americká společnost založena roku 1981 Michaelem Bloombergem za pomoci Thomase Secundy. Firma sídlí v budově Bloomberg Tower na Manhattanu v New Yorku. Firma poskytuje finanční služby, informace o akciích, apod. Vlastní i zpravodajskou televizní společnost Bloomberg News a vysílací stanici.
 
New York, New York, USA
Tržby např. 2014: 9,4 miliard USD