Níže ukázka z diskuze v USA: Nezdá se vám, že těch "náhodných náhod" je víc, než je zdrávo? Náhodně se zjistil novičok od Putina při brexitu, náhodně se před volbama ve Venezuele zvedla vlna protestů a nenávisti, náhodně se dostaly americké zbraně do rukou Islámského státu, totéž se děje na Ukrajině atd., atd..

 

Provokace, provokace a provokace

Co je na tom nejzajímavější a asi to nikdy v dějinách USA a světa nebylo, že vše se nyní děje za zády amerického prezidenta Trumpa, kde CIA, FBI a dokonce NATO útočí na prezidenta, zatímco Soros a Demokratická strana vyzývá k násilí .

 

Pochod davů, kteří jsou tak chudí, že cestou utrácí vesele od autobusů, vlaků po různé obchody už nenechává chladným ani rodilé Američany, protože ta náhoda je tak náhodná, že to tříská dveřmi i v CNN. A najednou vidíme, kdo vlastně tahá za světové páky a války a kdo drží prst na jaderných bombách, i když už prezident Trump a americký lid mnohé zločince proti demokracii vyrazil.

 

Mimochodem, zatím se nepodařilo ani toto:

100 000 podpisů, aby byl židovský iniciátor migrace Soros prohlášen v USA za teroristu!

 

Počet podpisů byl nakonec ustálen na čísle 170399 během měsíce, ale přesto to Soros ustál. Kdo nad ním drží ochrannou ruku? Maďarsko ho vyrazilo, Rusko ho vyrazilo a USA jsou nejslabší?
 
 
 A jak to vidí lidé v USA? Či v Británii?  Ukázka pod videem. (Přeloženo překladačem)
 
 

Im English Jsem z Anglie a můj bože máte štěstí, že máte Trumpa, pokud byste měli Hillary tito lidé by již býli ve vaší zemi. Ano, tam jsou nevinní lidé existují, ale jsou zde i spousta, kteří nejsou nevinní snaží dostat do země ze špatných důvodů, které přinesou násilí a trestných činů. Zpravodajské týmy nikdy ukázat to budou vypadat po dobu 1 rodinu a vysílat to jako to, co celý 7000 skupina lidí podobně. Existuje mnoho způsobů, jak pomoci jiné než nechávat je pochodovat do vaší země. Ukázaji svou podporu pro Trumpa, jak jste to štěstí, že mají toto právo. Každý, kdo podporuje Trumpa ve Velké Británii bude šikanován. Bylo mi řečeno, všechny mé rodině nikdy ani slovo o mé podpoře Trumpa, protože vědí následky, které přijdou s tím. Udržet vaši svobodu, zatímco vy stále máte to a don‘
 
132
 
 
 
Jedná se o velmi vážnou hrozbou ....
 
64
 
 
 
Extrémně neobjektivní zpravodajství ... Trump není aby byl tento problém se 10.000 nelegálů snaží proniknout do naší země dělají tento problém. ABC se rozhodne ukázat, „rodiny“, přestože skutečný novináři ukázaly, že většina z těchto nelegálů jsou muži ve věku 20-40.
 
124
 
 
 
Něco je tu divné s tím vším. Zde je otázka, na kterou mám 1. Kde jsou dostat jídlo? 2. Jak jsou platit za jídlo? 3. Jak jsou stále lékařskou péči? 4. Pokud se jedná o tisíce chudých, hladových rolníků jdou tisíce mil, proč jsme ještě neslyšel nahlédnout od jakýchkoli „humanitární organizace“, které nabízejí pomoc? 5. Kde se spí v noci? 6. Jaké dokumenty se mají prokazující původ jakýchkoliv dětí? 7. Jsou-li jejich dobíjení své chytré telefony? 8. Jsou postižených chudobou? Tak jak to, že jsou oblečeni tak dobře? 9. Děti: Kde se dostat mléko pro tyto láhve? Jak jsou mytí, sterilizace, držet je zima? 10. Pokud jejich země je tak špatná, proč jsou nést jejich vlajku? 11. Pokud jdou do koupelny? V případě 10, 000 lidí chodí v průměru 3 mil za hodinu po dobu 10 hodin denně a každý z nich defficates jen jednou za den, to znamená, že někdo crapping každých 15 stop na silnici. Kdo poskytuje přístavní-O-nočníky ?! 12. Kde se dostat vodu k pití? Umýt? Všichni vypadají zatraceně zdravé a čisté! 13. Jaký tréninkový program se používají pro tuto cestu? Elitní běžci maratónu světa by se těžko chodit 20 - 30 mil za den, každý den po dobu jednoho týdne nebo déle. Esp děti. Jakou značku boty jsou oni na sobě, že by držel až do tohoto brutálního trek? 14. Jsou s použitím EZ Pass, nebo Sun propustku? Tempem, které se pohybují, nikdo je chůze. 15. Jsou-li uniknout ze své příšerné zemi, proč jsou nést jejich vlajku? Proč jsou hořící americkou vlajku? 16. Jaký je poměr mužů k ženám? 17. Kdo je dodávat vozy,
 
81
 
 
Jsem s Trumpem s tímto.
 
27
 
 
 
 
 
 
 
Jsem nezávislý, ale demokraté zničí tuto zemi, pokud dostane šanci. Vlny bude pokračovat, dokud nebudeme mít žádná země odešel. Hlasovat red! ?
 
50
 
 
 
Najednou, tisíce obyvatel Guatemaly se rozhodli jít 1,500 mil !!! Zakupte si back-pack, zařídí jídlo pro každý den po dobu 2 měsíců 12.000 jídel, Získat peníze na cestovní výdaje, které pitné vody pro 4000 lidí každý den X 60 (to je 720,000 jídla na cestu), získávat informace o trasách pro nejlepší cestou k vzít, mají zvláštní oblečení a sanitární předměty, mít k dispozici lékařskou péči, připravit se na deštivé dny dostat 4,000 spací pytle !! V případě, že mohou pokrýt 25 mil každý den, to bude trvat jim do 60 dnů na úhradu 1,500 mil. A všichni rozhodli, jak to udělat najednou, najednou, a dorazí v USA právě včas pro naše volby. Co úžasné načasování
 
77
 
 
 
‚My prostě nemůžeme dovolit, aby lidé nalít do Spojených států nepozorovaně, bez dokladů, neoznačené.‘ Obama
 
29
 
 
 
Zavřet hranice se nyní! Ani jedna osoba nemůže přejít. Jedná se o akt války, invaze. Chtějí jim zde volit naše práva, svobody a ústavu daleko, zatímco vypouštění náš poklad oddělení. Díky bohu Trump vyhrál a slíbil zastavit.
 
700
 
 
 
Všichni jsou vítáni každé registrované v demokratickém domu.
 
46
 
 
 
Mé srdce lituje, ale je to příliš mnoho lidí
 
24
 
 
 
Stejní lidé, kteří si stěžují na malé mzdy,  jsou vítači tyto přívěsy.
 
19
 
 
Invaze .... čistá a jednoduchá
 
15
 
 
Jsem demokrat, ale jsem s Trump na tento jeden, že je třeba, aby vojáky na hranici. Je mi líto, ale tam, kde jsou tito lidé si myslí, že se děje ?? Lidé, kteří v poslední době ke ztrátě zaměstnání, chudých pracujících, veteráni, starší, bezdomovci, kteří jsou američtí občané některé z nich nelze získat pomoc. Pokud je America vzal, budou mozků této zemi zdroje. Jsem pro americký sen, ale to už je směšné.
 
823
 
 
 
Zavřel hranice dolů a nechat Mexiko vypořádat s těmito vetřelci.
 
20
 
 
Ani jedna americká vlajka je zobrazen v davu místo toho jsem vidět a slyšet skandování na stejném místě prchají pronásledování dělat s tím, jak hrozné a nechat se jim už ???
 
11
 
 
 
Chudoba???!!! Podívej se na ně!!!! Tlusté ženy, naprosto zdravých mužů !!! Jedná se o invazi !!!!
 
10
 
 
Možná bychom měli najmout ty lidi postavit zeď
 
10
 
 
 
Existují matky s 4,5 a 6 dětí, které nemají pracovních dovedností, co to sakra myslíš, že se stane musíme nakrmit naše vlastní první my dont platit daně, aby jim rozdávat nějaké práva lámání freeloaders
 
10
 
 
 
Hej falešná zpravodajská síť ABC, viděl jsi, kdo byl na koni na vrcholu tohoto paliva tanker? Zdravých mladých mužů. zapomněli upravit tuto část ven. Jediným způsobem, jak odradit tyto útočníky a jako smýšlejících lidí je určen pro armádu Spojených států střežit hranice a použití smrtící síly. To je jedním z hlavních povinností prezidenta Spojených států. Velmi smutné, ale neexistuje žádná jiná rozumná volba.
 
6
 
 
 Je zajímavé číst, že i lidé v USA to vidí stejně, jako česká prý zločinná alternativní rasisticko-xenofobní opozice. Teda dle lotrů, napojených na bruselské penězovody jako Jourová...