Není problém dokonce nalézt v našem tisku: 22.května 2018 - oznámil člen ukrajinské vrchní rady poslanec Ihor Mosyjčuk: „Kerčský most je infrastruktura nepřítele. Při osvobozování Krymu a následující deokupaci je to strategický objekt.“

 

„Jakákoli normální země na světě, která se nachází ve válce za své území a za svůj lid, se snaží zničit nepřátelskou infrastrukturu - mosty, železniční stanici, letiště,“ řekl Mosyjčuk.

 

Americký list The Washington Examiner a komentátor Tom Rogan:

Ukrajina by měla vyhodit do povětří Putinův most na Krym“. Rusko se ohradilo a velvyslanectví ve Washingtonu požadovalo od redakce vysvětlení, protože podle něj jde o výzvu k teroristickému útoku.

 

 25.listopadu 2018 se blížily dva dělové čluny ke Kerčskému mostu s nejasným úmyslem, pravděpodobně s možností vyhodit Kerčský most do vzduchu. Byl dán povel ukrajinské dělové čluny jakýmkoliv způsobem zastavit.

A Rusové pouze lodě zastavili, ale nepotopili!

Samozřejmě že Rusové do ukrajinské lodi narazili záměrně!

Co by udělaly USA?

Výbuch a konec.

Důvod divných manévrů se pak podařilo zjistit: „Na jedné z lodí byli dva důstojníci Bezpečnostní služby Ukrajiny, kteří přiznali, že mají zvláštní úkol jednat přesně tímto způsobem,".

 

 Toto video děsí i vedení NATO - dokazuje, že dělové čluny a nikoliv obchodní lodě dělaly podezřelé manévry pravděpodobně s přípravou na teroristický útok!

Ministr Petříček (snad pouze nezkušeností) oznamuje, že to byl útok na ukrajinské lodě a jaksi skromně zapomene národu oznámit, že dvě lodě ze tří byly dělové čluny, manévrující prapodivně u Kerčského mostu a Rusko dalo povel nepustit je do možného teroristického utoku.

A video jasně dokazuje, že Rusové jednali mírně: US ARMY by je zlikvidovaly třemi střelami a vyšetřování by bylo ukončeno. Rusové chrání i životy nepřátel. Proto je nenávist NATO šílená, propaganda se tříští o fakta a zjištěné důkazy.

Proč dělají váleční vůdci NATO z 741,4 milionů občanů Evropy 325,7 milionů občanů USA dementní stádo neiformovaných negramotů?

 

 Petříčku, spletl jste si dobu, nejsme malé děti!

 

 

 

Zde link například i na Čt

Americký časopis vyzval Ukrajinu ke zničení Krymského mostu. Ruská ...

https://ct24.ceskatelevize.cz/.../2481655-americky-casopis-vyzval-ukrajinu-ke-zniceni...

17. 5. 2018 - Americký časopis vyzval Ukrajinu ke zničení Krymského mostu. ...