Ne, to není vtip, to je bohužel realita dneška. O ekonomiku a prosperitu v USA už nejde. Je důležité zvítězit za cenu smrti druhého. Samozřejmě obrazně (pro tupé vyhledávače údajných dezinformací) smrt pravdy a vítězství jedině jedné, té jejich pravdy. Dva nesmiřitelné tábory dvou šílených partiček politiků, kde sta miliónů občanů jsou pro ně jenom otrava komářího pískání.

 

A že se na USA ženou miliony kobilek, které sežerou vše živé? A co má být, bohatí si postaví vysoké ploty a zdi, najmou si ochranky jako zabijácká, teroristická rodina prezidentů Bushů a po nich potopa. A Obamovo-Clintonovská klika udělá to samé. Nakonec si vždycky plácnou, hlavně když si rozdělí funkce. A CIA? Ta si vždy vyhlédne nějakého agenta z Ruska, aby penězovod pro slavné agenty nevyschl. A tak v té symbióze žili mnoho let. A žili by si šťastně až do smti.  Bohužel ten zpropadený poslední pezident jim pracně postavené bábovičky rozboural a tak zoufale hledají, jestli třeba Trump neměl rozvázané tkaničky od bot, aby ho mohli sejmout.

 

A tak se hlásí protikandidáti: co ale jsou zač?

Sedmatřicetiletá Gabbardová je prvním hinduistickým zákonodárcem zvoleným do Kongresu a také jeho prvním členem narozeným na území Americké Samoy. V centru její kampaně budou stát "otázky války a míru". Zastupitelka k tomu má důvod: byla totiž součástí zabíjení civilistů v Iráku a média o ní píší. V roce 2016 nadzvedla demokraty, když se setkala s prezidentem Donaldem Trumpem před jeho nástupem do funkce. Pohoršení spolustraníků vyvolala i její tajná cesta do Sýrie, kde se setkala s prezidentem Bašárem Asadem, který je obviněn z válečných zločinů a genocidy. Vyjádřila pochybnost, zda byl Asad zodpovědný za chemický útok proti civilnímu obyvatelstvu, který zabil desítky lidí a který přiměl Spojené státy zaútočit na syrské letecké základny. Gobbardová řekla, že své cesty nelituje a že považuje za důležité setkat se s protivníky, pokud "upřímně prosazujete mír".

A Demokratická strana je v extázi. Zuří.

 

A další?

Někdejší ministr bytové výstavby ve vládě Baracka Obamy Julian Castro v sobotu oficiálně oznámil kandidaturu na prezidenta Spojených států. Texaský demokrat a syn mexických přistěhovalců je prvním Hispáncem ve volebním klání. Věří, že zástupy z jihu mu pomohou. Vyzval k vyšší minimální mzdě, odsoudil policejní vraždy Afroameričanů, které popsal jako „státní násilí.“ Odsoudil imigrační politiku prezidenta Trumpa, včetně praxe rodinné separace a navrhované hraniční zdi a prohlásil, že jeho první snaha bude v případě zvolení zvrátit klimatické dohody z Paříže, které pan Trump odmítl.

 

 
 

A k tomu zoufale dvojčata potřebují statisíce migrantů, valící se na jižní hranici. A ten zločinec Trump ty kobylky - migranty do USA nechce pustit. Kdo bude silnější?