Vytisknout

Musíme být připraveni přijmout každého. Ten americký sen se uskuteční, když do USA přijmeme všechny naše bratry a sestry. Soucit na hranicích není jako otevřená hranice, ale USA byly založeny na migraci.

 

Americké matky, obzvláště černé pleti riskují, že při porodu zemřou, tvrdí dále nerasistická Stacey.( Jak to pozná, když statistika rozdílu černé a bílé pleti se nedělá?) Reagan a Obama tomu prý rozumněli.

Zajímavé, když díky jedné minoritě zde byla obnovena víza do USA, na letišti Ruzyně byly britské kontroly, aby táž minorita neměla šanci "údajně pracovat ve Velké Británii" a nesměli jsme cestovat díky tomu ani do Kanady.

 

A táž Stacey Abramsová už ve svém plamenném projevu nedokáže vysvětlit, proč je tak katastrofální situace po celém území od amerického středozápadu až po New Orleans a je to zrovinka tam, kde miliony lidí černé pleti touto entitou obsazené mají ve vedeních i své vůdce a mohou si o práci rozhodovat sami o sobě a místo práce se stěhují směrem na sever především tam, kde je ona prokletá, rasistická společnost bílé pleti?

Fakt to není záhadou?