A Česká televize mrazivě mlčí. Ta úžasná americká společnost se chovala brutálněji než nacistické zrůdy. Masakr ve Vietnamu:  Společnost amerických vojáků brutálně zabila většinu lidí - žen, dětí a starých mužů - ve vesnici My Lai 16. března 1968.

 

Více než 500 civilních, mírumilovných lidí bylo zabito v masakru My Lai, včetně mladých dívek a žen, které byly nejdříve znásilněny, pak zmrzačeny, následně brutálně ubity či zastřeleny. Od 12. do 20.listopadu 1969 uveřejňoval americký investigativní novinář Saymour Hersh  informace o masakru v časopisech Time, LifeNewsweek.

 

ORIGINÁL TEHDEJŠÍ TISK

 

Strašné, šílené, zvrácené a zamlčované: brutálně mučená, znásilněná, ubitá a upálená žena

vzor demokracie z USA

ROK 1968

březen 1968, šílená zvěrstva - originál My Lai

 

 

Ta úžasná americká společnost se chovala brutálněji než nacistické zrůdy. A Brežněv to věděl. Bohužel my ne. 

 

Americké trofeje - lebky ubitých lidí - zábava zvrácené US ARMY 

 

Navíc pozdější vyšetřování ukázalo, že masakr v My Lai nebyl izolovanou událostí. Stejná zvěrstva je masakr vesničanů v My Khe,který je méně známý. Vojenská operace nazvaná Speedy Express zabila tisíce vietnamských civilistů v Deltě Mekongu a získala pro velitele operace generálmajora Juliana Ewella přezdívku "řezník Delty".

Samozřejmě vše se dá dohledat, když to bude střední a mladá generace tušit. Jenomže skoro nikdo i ze zkušenějších si nedělá chronologii z pohledu velmocí a jejich obrany. A že to myslely USA vážně vidíme dnes, jak si opět dělají zálusk na nerostné bohatství Ruska, obklíčeného základnami NATO (základny USA maskované za mezinárodní) a my jim děláme stafáž a klaku.

Stále se píše o cca stu zemřelých v důsledku okupace SSSR, který se tím jistil proti americké invazi z východu v srpnu 1968 . Ale tyto masakry vedené jako boj proti komunistům  dávaly tušit, co by USA udělaly, kdyby obsadily SSSR. A tomu se musel Leonid Brežněv bránit, byť z našeho pohledu to byla jasná okupace. Zvrácená propaganda pod taktovkou USA nás však nutí, abychom ukázali všechna fakta a nejen ta, která se zvráceným Evropským hodnotám hodí včetně České televize!