Tak tento nadpis se objevil na iDNES. Co je na něm zajímavého? Nic, pouze popisuje fakta a ta rozčílila a rozhořčila obrovské množství Rusofobů a jak se u fanatiků stává, hledá se blecha. A ta se (prý) našla.

 

O co jde?

Současný ruský prezident Vladimír Putin během své vlády nechal postavit více mostů než jeho předchůdci dohromady. Z 32 nejdelších ruských mostů jich bylo 22 postaveno po roce 2000. Právě tehdy Putin poprvé vstoupil do funkce. Redakce iDNES.cz pro vás sestavila seznam deseti z nich.

Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/doprava/putin-mosty-obrazem-nejdelsi-rusko.A190402_111332_eko-zahranicni_svob

Ano, zde je chyba o váze, ale je to důležité? Pointa viz nadpis je jinde...

Samozřejmě zpochybnit se nemůže, takže nenávist k Rusku se vyleje jinak. Nenávist prostě teče.

 Jeden z autorů

 

Lukáš Dočekal 41792

Trapná propaganda. Stejně lživá jako většina zpráv z Ruska. Jak může 5,8km dlouhý most vážit 4000tun??? Možná papírovej. Vychází 1,45t na jeden metr délky. Na mapách je vidět, že jsou dva pruhy tam a dva zpět pro auta, plus lávky pro pěší. I kdyby měl šířku jen 25m, tak je hmotnost 4000t na celý most totální nesmysl. Možná krát 100.

Tohle Putinovi nežeru, stejně jako s těma 1000 let starýma amforama, co vylovil pod okny Kremlu.

 

Zoufale se hledá, až se najde. Šílená antiruská propaganda popohání. Ano, v článku je chyba, co měří pilíř a most. Tak se hned zesměšní vše. Mimochodem, ono i s tou amforou to bylo jinak, než zesměšnil Reuters. I sám Putin řekl, že mu to potápěči připravili a navigovali ho. Pouze ukázal, že skoro v šedesáti je zdravotně v plné kondici (pamatujete, jak útočili s rakovinou apod.) a rok na to psali, že dokonce umřel na rakovinu slinivky.