Vytisknout

Kdyby se nejednalo o zneužívání tajných služeb, za kterými mnohokrát stojí vraždy a mučení, musel by se člověk třískat smíchy. Až na pomatené senátory a Koudelky...

 

 Vždy po několika týdnech vytryskne mainstreamová extáze v čele s Českou televizí a jejich chobotnicemi

FORUM 24

Aktuálně.cz

Český rozhlas

A Bakalovy Hospodářské noviny

Manipulátoři

Evropské hodnoty

a další hvězdná pěchota informační lepšolidské kavárny

 

Kdyby za určitých podmínek možná asi pravděpodobně mohlo být, tak by třeba jaksi bylo a nebo také nebylo, což je jisté a přesvědčivé.

 

Zdá se vám ta věta dementní? Nám také a většině normáních lidí. Nikoliv však hvězdné pěchotě CIA, BIS, Koudelkovi a můžete si sami dosadit.

 

ČTK

Washington - Americká tajná služba se domnívá, že čínskou společnost Huawei Technology financují čínské bezpečnostní orgány. Napsal to dnes britský list The Times.

 

PŘEVZALO E15

ČTK 20. dubna 2019 • 08:27 Americká tajná služba se domnívá, že Huawei financují čínští komunisté i tajné služby

 

A převzalo Aktuálně.cz

Huawei nejspíš financuje čínská rozvědka a armáda, domnívá se americká CIA

 

A už se přáší za kočárem, rázem se domnívají všichni a protože když se domnívají všichni a odkazují se jeden na druhého, je to z tolika zdrojů, že je to ložená pravda.

 A už to jede, už to zaregistruje Koudelka a BIS, Evropské hodnoty soudruha generála Petra Pavla z NATO, pak to převezme Ukrajina a Porošenko, pak inteligence par excelance Hilšer, Fischer,  beznázorový Drahoš a pak jejich senátorské komando a pravda je pak z tolika mainstreamových zaručeně ověřených zdrojů, že je to jediná pravda, která je nezpochybnitelná.

Prostě CIA je Bůh a o Bohovi se v našich zeměpisných šířkách a délkách nepochybuje. (I když dnes už možná, nebo asi...)