Prezidente Zemane, vyslovil jste se jasně a zřetelně: Kosovo není stát, ale parta nácků, což se hodilo USA k vybudování šílené základny v době míru na území Evropy a na dostřel Moskvy!

 

Dnes už je odpověď jasná. USA provedly jeden ze scénářů, začaly masakry a pak vznikl důvod otevření mohutné základny na anektovaném území Kosovo. V roce 1999. V roce 2000 měla začít příprava na porcování ruského medvěda. Bohužel v ten nejhorší čas pro USA se v Rusku po opilcovi Jelcinovi zjevil mladý a energický Putin, co americkému běsnění učinil přítrž a Rusko zachránil.

 

A stejně jako na Ukrajině se dodnes neví, kdo to šílenství vyprovokoval.

Je to jenom náhoda?

 

Camp Bondsteel - to je to, oč tu šlo!

  Základna je pojmenována po americkém vojákovi Jamesi Leroyovi Bondsteelovi, který dostal Medaili cti za boj ve Vietnamské válce!! (Například za masakry My Lai, znásilňování a upalování malých holčiček?)

 Náhle vyrostla blízko Moskvy obrovská základna. Prý na záchranu světa a Jugoslávie. Anektované území zabrané přes mrtvoly!

Camp Bondsteel
Camp Bondsteel
Camp Bondsteel
V blízkosti Ferizaj/Uroševac
Stát Kosovo
Zeměpisné souřadnice
Vznik 1999
Příslušnost US Army

 

 

ODS v čele s Václavem Klausem proti masakrům protestovala

ODS protestuje: "ODS vyjadřuje lítost nad tragédií v Jugoslávii a s rozpaky se dívá na válečnické postoje některých českých politiků (Václava Havla např.) a žurnalistů. Bomby samy o sobě složitou situaci v Kosovu vyřešit nemohou. To může vyřešit pouze opětovné zasednutí zúčastněných stran k jednomu stolu." vyjádřil naprosto jasný postoj tehdejší ODS Václav Klaus.

 A Václav Havel?

"Já chápu tu hrozbu náletů jako jediný možný výraz nelhostejnosti evropských demokracií a Spojených států," řekl Václav Havel. Spojenci budou ničit srbské cíle tak dlouho, dokud se Miloševič nepodvolí. (A neuvolní prostor Kosovo pro americkou základnu, prokazatelně víme z dokumentů dnes)
Upřímně děkuje

A co z toho má madam?

Albrightová odprodala kosovského operátora a vydělala tak miliony

Všemožné angažování na straně Albánců se tak v těchto dnech bývalé šéfce americké diplomacie vyplatilo, a to konkrétně v podobě 20 milionů eur (485 milionů korun). Její firma Albright Group jako spoluvlastník firmy Ipko, hlavního mobilního operátora v Kosovu, si zručnými finančními, ale i politickými kroky vydělala na odprodeji vlastnického podílu kosovského operátora.

Nejnovější analýzy ukázaly, že slovinský státní Telekom, který kosovského operátora před dvěma lety koupil, zaplatil podle listu za odkup o 20 milionů eur více, než byla jeho skutečná hodnota, jak se později ukázalo. Minulé vedení Telekomu podle srbského deníku schválilo nákup firmy Ipko za 71 milionů eur, namísto 50 milionů, kolik měl prý ve skutečnosti cenu.

Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/albrightova-odprodala-kosovskeho-operatora-a-vydelala-tak-miliony.A110119_220827_eko-zahranicni_ts

 

Asi další důkazy netřeba...