Přesně takto vzniká fake news a dezinformační válka jede na 100%, kdy fake news vytvářejí bojovníci proti fake news. Fraška nebo zločin? Možná Radio Jerevan z dob bolševika...

Jak je to vlastně se sponzoringem konzervativní strany ruskými občany a volební manipulací?

Pro zrušení referenda brexitu se hodí vše. Proč Česká televize nevysílá samostatný pořad, jak to skutečně se sponzorováním stran brexitu, či konzervativní strany je? Ono se to nehodí a pravda není důležitá, protože Evropská unie si brexit nepřeje? My to uděláme za ní.

 

Další senzační zpráva od demokratických investigavců: odhalili (prý) špiony z Ruska.

 

nadace OpenDemocracy 

Prý odhaleno: Ruští dárci zvýšili financování konzervativců

Senzační zpráva: odhaleny nové významné ruské dary konzervativcům - navzdory předchozímu konzervativním slibům se distancovat od ruských peněz.

 Autor
Peter Geoghegan
Seth Thévoz Peter Geoghegan
 
 

Konzervativci obdrželi významné nedávné finanční injekce od řady ruských dárců a jejich spolupracovníků, objevilo vyšetřování otevřené demokracie.

Dobře propojené ruské oligarchy a společnosti, které se intenzivně podílejí na lobování za ruské zájmy, v posledních měsících zintenzívnily financování konzervativní strany.

Zprávy přicházejí

To je jen špička ledovce: máme mnohem více k pronásledování. Zjistěte více a podpořte naši práci zde . Vaši investigativní demokraté.

 

Toto výše ocitovala i naše média. A po ověření bublina splaskla

Ty dary neposílalo Rusko ani Putin, ale  Britové, u kterých se zjistilo, že jsou původem Rusové. A takto se vytváří fake news, takto si hrají ti "zaručení demokraté" s veřejností a lid má uvěřit.

Černuchinová za poslední rok darovala straně premiéra Johnsona stovky tisíc liber a jen letos v květnu zaplatila 130 tisíc za večeři v přítomnosti premiérky Mayové a například v roce 2014 zaplatila 160 tisíc liber za jeden tenisový zápas s Borisem Johnsonem a tehdejším premiérem Davidem Cameronem. Pouze jaksi mimo se utrousí, že mnoho let je britskou, nikoliv ruskou občankou. (Asi jako Madeleine Albrightová Češkou a my nejsme zodpovědni za zavraždění 500 000 dětí...)

Lubov Chernukhin (anglicky) je bankéřka, ředitelka britské banky, britská občanka.

 

 Alexander Temerko je britský podnikatel v oblasti energetiky narozený v SSSR, v současné době ředitel britské společnosti Aquind Limited, která je odpovědná za budování elektrického propojení mezi Spojeným královstvím a Francií. Předtím byl ředitelem a místopředsedou britské společnosti OGN Group se sídlem ve Velké Británii.

„Konzervativní strana nepřijímá dary ze zahraničí – to by bylo ilegální. Všichni dárci žijí v Británii po mnoho let a jsou britskými občany, což jim dává demokratické právo poskytnout dar politické straně,“ uvedl mluvčí strany pro deník The Guardian.

 

A už opět jede hysterie, že Putin ovlivnil volby, že ovlivní volby a to Rusko je zločin atd., atd.. A vlastně Johnson je stejně jako Donald Trump ruský agent a že je to ložená pravda, protože to píší demokraté a ti nic jiného než pravdu nepíšou. Ti "otevření demokraté" v Británii jsou něco jako Ústav žurnalistiky a Honící pes.org u nás. Také vždy odhalí pravdu. Jejich...