Kam až chce dojít bruselská zločinná vyloučená lokalita v čele s Jourovou, kdy sami si nakupují za obrovské výpalné (milion korun měsíčně cca) od občanů EU to nejlepší, co je na trhu i gratis a my musíme žmoulat čepice, jaký separát na nás zbyde?

 

Klinické testy vakcíny od společnosti AstraZeneca, které mají vytvořit imunitu proti koronaviru, byly pozastaveny. Příčinou je možný vedlejší účinek, který se objevil u jednoho z dobrovolníků ve Velké Británii. Ve středu to oznámil portál Stat News s odkazem na mluvčí společnosti. Svou vakcínu firma AstraZeneca vyvíjí spolu s vědci z Oxfordské univerzity. V srpnu ve Spojených státech začala třetí fáze testování. Testy byly pozastaveny poté, co se u jednoho z účastníků projevily nevysvětlené zdravotní problémy. Vedení společnosti věří, že dobrovolník přežije a časem se zotaví.

A šílenství zaručeně pravdivých médií dostupuje vrcholu!

 

Zastavte Rusko, nesmí nás předeběhnout! Sankce, sankce, sankce!

Drzost Ruska nezná mezí. Nesmí být lepší než božský západ. To raději smrt, než ruskou vakcínu. Nikdo ji nesmí objednávat, nechť lidé v Evropě raději zemřou! A USA už na pět firmem, co vyrábí v Rusku vakcínu, vyhlásily sankce!  Příslušný dokument byl zveřejněn Úřadem průmyslu a bezpečnosti na webových stránkách Federálního registru. V červnu prověřoval 48. Centrální výzkumný ústav ruskou vakcínu proti koronaviru na toxicitu, bezpečnost, imunogenitu a ochrannou účinnost. Zahrnutí těchto organizací do seznamů amerického ministerstva obchodu znamená, že americké orgány ukládají omezení vývozu, zpětného vývozu a převodu zboží v souladu se stávajícími předpisy pro fyzické osoby a organizace, které představují rizika pro národní bezpečnost a zájmy zahraniční politiky USA!!!

Senátor Oleg Morozov označil rozhodnutí Washingtonu za neúspěch ve vývoji vakcíny. USA chtějí uzavřít západní trhy pro ruský lék, ale v každém případě po něm bude poptávka.

 

A už je to tady!

4.09.2020

Paříž - Ruská vakcína Sputnik V proti koronaviru po podání v počátečních stadiích testů vytvořila u všech testovaných protilátky. Uvádí se to v článku, který dnes vyšel v odborném časopise Lancet a v němž Rusko se zpožděním zveřejnilo první výsledky testů vyvíjené očkovací látky. V článku v časopise Lancet se uvádí, že testy se prováděly ve dvou ruských nemocnicích na zdravých dospělých ve věku 18 až 60 let. Jakmile se přihlásili, požadovalo se po nich, aby zůstali v izolaci. V nemocnici zůstali prvních 28 dní po očkování. Podle článku se v červnu a červenci testovalo 76 lidí a u 100 procent z nich se vytvořily protilátky proti koronaviru a u nikoho z nich se neobjevily závažné vedlejší účinky. Minulý týden začalo širší testování, do něhož se už přihlásilo 3000 lidí a jehož první výsledky se čekají v říjnu.

Pak už bude vakcína v miliardových dávkách distribuována po celém Rusku i v dalších, normálních státech mimo nás.

 

P.S. Vakcínou Sputnik 5 se už oočkovala Putinova dcera či ministr Šojgu. A sekretář NATO Stoltenberg vyhrožuje, že si Rusko žádné extempore nesmí dovoit. NATO to vidí... 

 

17. 8. 2020 19:03

Tisková konference po jednání vlády, 17. srpna 2020

První smlouva o smlouvě budoucí, kterou takto uzavíráme, je již teď na stole. Máme čas do pátku se k ní připojit a uděláme to. Ty konkrétní parametry ještě budeme zveřejnovat, každopádně týká se vyjednáváníní s firmou AstraZeneca, což je jedna z těch velkých firem farmaceutických, která má již vlastně to klinické hodnocení v 3. fázi. Je to ta tzv. oxfordská vakcína, často i medializovaná. Ta data jsou zatím velmi slibná, a proto předpokládáme, že se tedy k této smlouvě tak, jak bylo dnes i projednáváno na vládě, připojíme a objednáme určitý objem vakcín od této společnosti.

 

 Související

Ruská vakcína přivádí Rusobijce k nepříčetnosti: neexistující lék v Rusku nestačí vyrábět!

Neuvěřitelná drzost: když Manipulátor.cz Cemper manipuluje s veřejností a rozšiřuje dezinformace