Neuvěřitelná zvěrstva v dezinformacích jdou od nenávistných podporovatelů Bruselu a podvodné levice. Co se vlastně děje ve skutečnosti? Vyhrál Trump, nebo prohrál? Upřímně neví nikdo na světě, ale propaganda na odchod Trumpa jede jak šílená a Trumpovi se snaží zablokovat vše. Tak co se nyní děje?

 

O co prezidentu Trumpovi jde a skutečně předává úřad?

Vše je lež a dezinformace. Veřejnoprávní, mainstreamová dezinformace. Pravda je, že Giuliani stáhl žaloby na stát a dezinformační stádní média začala řvát, že Trump to má hotové a spočítané. Že ověřování dopadlo pro Trumpa děsivě a dává si odchod a současně nařídil, aby se předal úřad. Vše je lež!

Trump skutečně žaloby na státy stáhl, protože přepočítávání bylo nesmyslné. I tak se změnilo "záhadně" přepočítávání vždy pro Trumpa, ani jednou opačně. Biden podle původních výsledků vedl nad Trumpem v Georgii asi o 14 tisíc hlasů, tedy o méně než půl procentního bodu, místní úřady proto nařídily audit, s nímž se pojí ruční přepočet odevzdaných hlasů. Po přezkumu se Bidenův náskok snížil na zhruba 12 670 hlasů.

Trumpovi totiž nejde o počet, protože na počty hlasů možná Biden vyhrál, ale přiřazení lístků k údajným voličům, že žijí a že volili Bidena! A tak hraje Biden o čas. Trump chce propojit počet hlasů s konkrétnimi osobami, Biden a jeho klika to brzdí a snaží se počítat jenom hlasy. Ale mnozí lidé v USA tvrdí, že není problém poslat třeba i padesát hlasů na jedno jméno, nebo si je vymyslet, protože zpětná kontrola vůbec neexistuje a stačí říct, že "jsem, kdo jsem", což je především u desítek miliónů negramotných občanů neřešitelné dohledání bez ONOHO PROPOJENÍ!

Všimněte si, že nespokojenost je napříč USA, ale Twitter to zpochybňuje. Přitom i Demokratická strana huláká, že díky Trumpovi se zpochybnily volby v půlce USA! Takže Twitter je součástí dezinformacní kampaně proti Trumpovi!!!!!!

 

23. listopadu Trump na Twitteru oznámil, že nařídil šéfovi hlavní správy Spojených států, aby „udělal, co je nutné“ k předání moci Joeovi Bidenovi. Trump tak naplnil tradici demokratického přenosu moci a zdůraznil svůj závazek k ústavním principům Spojených států.

Jenomže příprava na inauguraci může být přípravou i pro opětovné jmenování prezidenta Trumpa. Kdyby byla Demokratická strana  Biden čestná a věřila, že skutečně vyhrála, neblokovali by soudci v těchto zemích konfrontaci volebních lístků s konkrétními osobami. A to je ten ukázkový antidemokratický zločin, nad kterým žasne i Lenin se Stalinem. Biden a jeho parta se nesnaží o urychlený přepočet, aby se vítěz dokázal, ale o zabrždění do termínu, kdy už to Trump nedokáže dle zákona a lístky se odešlou "do stoupy" na zničení.

Takže se Trump pokusil o skoro nemožné: stáhl žaloby na CELÉ státy, které jsou finančně strašně drahé (to platí kandidát, nikoliv stát) a udělal výběrové vzorky několika měst a pokouší se donutit soudy ke konfrontaci a přiřazení lístků k údajným voličům. A to se zase zoufale snaží Biden za pomoci neziskových organizací, údajně CIA a Demokratických soudců zbrzdit, aby se mohly lístky zničit.

Možná Biden podvodně vyhraje, ale demokracie dostala děsivě na pr... Na zadek. Podezření se mají vyvrátit a to lze pouze konfrontací, opakuji KONFRONTACÍ, kdy koresponďáky mohli zaslat i pověstní Marťani a nikoliv přepočtem Marťanů, kteří snad v USA zatím nevolí!

 

A Trump žádá (aby zachoval zákony) konfrontaci a přiřazení pouze v několika městech, aby se vše stihlo a pokud by tam prohrál, v klidu odejde. Slíbil to. Ale Biden se snaží zoufale konfrontaci zablokovat a poslal lístky do stoupy na zničení, aby to nešlo!

A takového antidemokratického liberálního šmejda z USA si máme vážit, nebo si odplivnout na zem? Proč se bojí skutečné konfrontace? 

 

Tyto informace jsou souhrnně z tweetů Trumpa, Giulianiho a podporovatelů svobody a demokracie v USA. A hlevně, zdají se mít hlavu i patu a mají logiku, takže tomu lidé věří včetně nás.