Poslední dobou se rojí nové weby jak houby po dešti a když se podíváte na jejich strukturu, zjistíte, že je to devadesátý devátý klon jednoho a totéž, fungující na zahlcení internetu pod různými názvy.

Zatímco web Skrytá Pravda je přímý nástupce webu Pařát dnes, který nešlo z důvodu ukončení redakčního systému webzdarma nadále provozovat. A překlopit to bez ztráty na nový hosting prostě se stejným názvem nelze. Dnes působí jako "paměť", neboli databáze,  kdy lze snadno dohledat, zda prognozy, analýzy a úvahy byly scestné, či nikoliv. (Takže změna názvu u nás nebyl klon, ale bez obrovských finančních nákladů to nešlo.)

V tom se liší serioznost od mainstreamových klonů na ovládnutí čtenářů a znepřehlednění trhu informací. Budete v šoku, jak cenzura a znepřehlednění funguje, navíc mnohé formou dotací, aby názor "nehodící se mainstreamu" byl odkloněn do pryč.

 

A zde je ona "paměť: lhali jsme, nebo jsme měli odhad dobrý?

www.paratdnes.cz

 (původní Pařát vznikl v roce 2000,(ukázka)

Jahn a dluhy www.parat.webzdarma.cz

následoval:

parat.webzdarma.cz

Jsem hrdý na to, že v informacích či úvahách více jak deset let starých jsme se tam málo mýlili. A budoucnost (dnešek) nám dává za pravdu.

A ještě jedna maličkost: pokud jste se přesvědčili, že naše informace nejsou zavádějící, byť to Evropské hodnoty navzdory dlouhodobým důkazům popírají, nepoužívejte zde Adblock. (Stačí vypnout na našem webu, je to snadné).

Větší analýzu webových klonů připravujeme. Hned po volbách.

 

Majitel webu

Petr Pokorný