Vytisknout

Jenom malá informace: už dávno není doba, kdy uložení webu na internetu pod hlavičkou webzdarma.cz bylo zdarma. A oni nevydělávali miliardy, ale stačily jim miliony. Dnes se platí od domény, přes uložení až po kontrolu kontrol GDPR , takže udržování už nedělá majitel webu, ale platí se profesionálové. Je to složítější stále víc a víc a bruselské zákony, které často nemají hlavu ani patu, se prostě dodržovat musí.

 

Proto děkujeme všem, co nám přispějí včetně těch, kteří si nevypínají reklamy a tím nemusíme dotovat web ze svého.

Web Skrytá Pravda nemá žádné sponzory, odmítáme být manipulováni sponzorem za protislužbu, že budeme psát, co oni chtějí včetně nátlaku, co si máme myslet. Prostě Skrytá Pravda je jeden z posledních, naprosto svobodných webů, který zůstal na našem internetu.

Ale protože je jasné, že některé reklamy jsou otravné, tak malinká rada: pokud si budete otevírat náš web a objeví se hlavní reklama, klikněte rovnou na křížek a tím otevření webu urychlíte.

A všem, kteří ty dvě, tři vteřiny překousnou a reklamy nezablokují moc a moc děkujeme. Dokud to samozřejmě ještě svobodně půjde, byť nátlak, abychom psali probruselsky a nikdy jinak je obrovský.

Petr Pokorný