Vytisknout

Nejdůležitější je to, co se stalo před šesti respektive čtyřmi léty, my to přesně popisovali a o stavu USA a jejich paranoidním, nenávistném ohrožování celého světa, stejně jako nenávist k jinému myšlení se naše prozíravost potvrdila.

A zda jsou tam nenávistní Republikáni či nenávistní Demokraté je dnes mimo mísu. Snad jedině prozření, že z USA se šíří největší nebezpečí pro celý svět a demokracie tam vzala za své mnohé šokovala, ale my už to pozorovali třicet let a žádné překvapení se nekoná.

Takže si musí USA nejdříve vyřídit vše doma, skoncovat s vyhrožováním, vydíráním a sankcemi a jedině tak se k nim může začít obnovovat důvěra.

Zatím se z USA stal "zadek" světa, zaostalý a nekulturní, těžící z bohatsví a práce jejich předků před více jak sto léty.

Svět už j jinde a je čas si to přiznat, i když se Trump tolik snažil. Takže vítězství na jakési americké periférii Republikána či Demokrata nám může být ukradené.

Pouze si musíme ohlídat americké raketové základny, aby na nich někomu nehráblo a nezlikvidoval území o velikosti České republiky.