Odeslaný mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jste buď podvodník, nebo lhář. Upozorňuji, že nejsem anonym, ale důvody mám naprosto věcné: nevěřím, že nevíte o pendlerech, kteří jezdí léčit do Německa. A že saský premiér udělal vše pro to, aby český zdravotnický personál mohl léčit Němce, zatímco pláčete, jak se zde podvádí, že je zde personál zdecimovaný a jak všichni vyřvávají dezinformace.

 

Pokud se mýlím, veřejně se omluvím. Pokud se nemýlím, měl byste složit poslanecký mandát jako poslanec Hnilička. Opovrhujete exprezidentem Klausem, že je cosi jako podvodník bezrouškový a vy přitom necháváte dokonce umírat české občany, aniž byste interpeloval premiéra Babiše, aby si Německo české lékaře a zdravotní sestry nepůjčovalo a zločinně nepřeplácelo!

 

Pokud jste žádal, aby Německo neoslabovalo a nedeptalo české zdravotnictví, palec nahoru a já se omluvím. Ale nikde jsme to nenašli.

Pokud jste nežádal a jenom jako člen ODS se chováte stejně křivě, odevzdejte mandát a omluvte se českým občanům!

 

A nekřičte, že když kradou jiní, tak krademe všichni.

Nás nezajímají napůl vzdělaní Ukrajinci, ale že se chováte křivě a českým občanům lžete do očí.

 

A fraška, že s pokročilou cukrovkou v posledním stádiu rakoviny sleziny umřel na covid vykládejte pubertálním studentům, ale ne nám, kteří jsme už příliš dezinformací za bolševika zažili a hledali mezi řádky stejně jako dnes,  než abyste nám věšel bulíka na nos.

Přeji Vám zdraví, ale pohrdám vámi: bývalý volič ODS.

 

Petr Pokorný

P.S. Stejně jako toto, i Vaši odpověď rád zveřejním.