Vyjadřovat se k CELKOVÝM  výsledkům voleb asi nemá smysl. Za prvé z toho důvodu, že nevím, zda budou nové volby, protože ANO a Piráti z Antify se sídlem na Klinice jsou fraška a za druhé padáka měla dostat většina zvolených protidemokratických poslanců, skrývajících se za demokracii a svobodu.

 

Vezměme to tak, že nyní padlo největší procento výrazných nedemokratických poslanců a ekonomika se bude řešit následně. Prosím, posuďte sami - výčtově a možná jsem na některé i zapomněl:

strana ČSSD dostala nikoliv červenou, ta přímo chodí s černou páskou. I když se tam záhadně z Moravy Chovanec se Sobotkou dostali. Ale ta červená je přímo hřbitovní. A pokračujme:

 

Daniel Herman - snad s výkupem Letů a výpady proti jinému názoru včetně frašky strýce Bradyho nemusíme opakovat. Kandidoval za KDU.ČSL.

Ivan Gabal - ten, co vyhrožoval všem, kteří se neklaněli jeho výsosti. Totalitní zastánce migrace a Václava Havla. Kdo je proti, měl by jít do kriminálu. Člen KDU-ČSL Také se podílel na cenzuře.

Michalela Marksová - feministka, která rozvrátila MPSV, spolupracující se Šabatovou na zvrácené konstrukci gender a antirasismu - výrazná členka ČSSD.

Olga Sommerová - fanatická feministka, šílená mužatka v pravém slova smyslu, další kavárenský idol Václava Havla, multikulti, další fakta většina zná, či může dohledat - kandidátka TOP 09

Monika Horáková - že nevíte, kdo to je? Šátkovaná zastánkyně Ahmednuur Ayan Jamaalové, Zelená obhájkyně muslimů. A pozor snacha Šabatové!!! Rodina Uhl-Šabatová

Lenka Teska Arnoštová - nesmlouvavá zastánkyně příkazů, co smí muž (ale i kuřák či kuřačka) dělat v hospodě a podporovatelka dětských restaurací za ČSSD.

Hayato Okamura  - další člen KDU-ČSL, další kavárník a bojovník proti Rusku. Bratr Tomio Okamury

Marta Semelová - členka fanatického křídla KSČM, není snad ani třeba nic dodávat

 

Toto jsou nejvýraznější tváře totalitní moci, která si "nikdonevíproč" říkala demokratická, manipulátoři, zastánci antisvobody, obhájci multikulturalismu, genderu, politické korektnosti a společně se stranou ČSSD, která tuto frontu zaštiťovala ministrem vnitra Chovancem založením Centrum cenzury a Lidových milic z Evropských hodnot. A všem těmto pseudodemokratickým šílencům vystavili voliči stopku. Není to úžasné? To, co si slušní lidé potají přáli, vůle lidu natvrdo potvrdila. (Výjimka je Semelová, ale ta totalitu obhajovala z druhé strany)

Hlas lidu, hlas Boží.

 

Perlička: i zde byl přistižen z fanatického zasahování do voleb Kreml. Ale úsměvně: Richard. Člen sekty Zelených. Také dostal padáka, takže proevropská část multikulturních šílenců může jásat, že i my jsme Kremlu zabránili ovlivňovat demokracii v Čechách...

BBC a CNN může dát zprávu na titulní stranu:

Putin i v ČR zastaven!

 

 Vraťme se však k vážnému: pokud není svoboda slova, jednostranná masáž  masmédií mainstreamu a vyhrožování výše protidemokratických sil vede k pokřiveným volbám. Dnes nikdo neví, zda je prosperita založena na skutečné prosperitě, či na předvolebním šíleném rozhazování peněz. A Babiš dostane svůj díl za zločin ekonomický. Ale bez svobody slova toto nejde řešit. A to je úkolem budoucího složení Parlamentu. Pokud toto nedokáže, příští volby vymetou všechny. Sledujme pozorně, kdo svobodu slova odmítá řešit a chce nadále platit neziskové organizace Sorose, Evropských hodnot, Člověka v tísni, který se nestará o zoufalé lidi, ale o ideologii jako SSM.

 

 Takže na závěr: z výše popsaného voliči pochopili situaci, že nesvoboda, kterou zahájil Ruml a členové ČSSD v roce 2000 obsazením České televize na Kavčích horách končí.  Trvalo to dlouhých sedmnáct let, ale výsledky se konečně dostavují. Nyní se musí vyčistit Česká televize, Český rozhlas, zastavit financování neziskových organizací a vyhodit z naší republiky Nadaci Open Society Fund Praha jako součást mezinárodní sítě nadací Open Society Foundations, založenou americkým zločincem George Sorosem.

 

 

Stojí před námi ještě velký, těžký úkol, ale už v dálce svítá. Nebo k nám přijedou okupační vojska NATO a zarazí svobodu, jako vojska spřátelených armád Varšavské smlouvy v roce 1968?

Uvidíme, příští měsíce napoví...