Evropa se stále více bojí pomsty lidí, kteří jsou dlouhodobě otroky na svém území a stala se z nich lovná zvěř. Přitom údajný nejdemokratičtější stát USA schvaluje okupaci a genocidu palestinského lidu. A Evropa, vlastně celý svět mimo USA sice toto ostře odsuzuje, zabíjení žen a dětí veřejně pranýřuje, ale to je tak vše.

 

(Co když se rozhodne Herman, že Praha patří pod stát Izrael a tajně to odhlasuje jako výkrmnu a území v Letech?)

 

Žádné embargo na Izrael, žádné sankce. Tak proč USA dělají divadlo s Ruskem, kde lidé na Krymu jsou šťastní, že se vrátili pod ruskou správu a přitom podporují zabíjení palestinského lidu a nechají z něj dělat lovnou zvěř? Zatím zvěrstva nikdo nepotrestal a dokonce stát Izrael vyžaduje, aby se psalo pouze o pomstě Palestinců, ale o zabíjení Izraelců se má umlčet.

Následky totiž nenesou prezidenti USA a bankovní magnáti s Pentagonem či izraelská vláda, ale obyčejný lid, který chce žít v míru.

 

 

 

 

Ministerstvo zahraničních věcí ČR

 Černínský palác

 
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

MZV je znepokojeno rozhodnutím izraelské vlády o výstavbě nových osad ve Východním Jeruzalémě

 

MZV sleduje s velkým znepokojením schválení výstavby více než 2 600 bytových jednotek v izraelských osadách na Západním břehu a ve Východním Jeruzalémě. Takovéto bezprecedentní rozšiřování osadnické výstavby v neuralgických bodech představují zásadní překážku mírovým jednáním a dosažení konečného dvoustátního řešení.

 

 

Během posledního útoku na Gazu v roce 2014 izraelská armáda zabila 535 dětí, 68 % z nich bylo 12 a méně let, uvádí organizace Defense for Children International - Palestine (DCIP). Lidskoprávní centrum Al Mezan zdokumentovalo nejméně 990 případů lidí, kteří byli zabiti ve svých domech. Jedná se tedy o téměř polovinu všech zabitých během izraelské operace Ochranné ostří. Mezi lidmi zabitými doma bylo 324 dětí.
 

A stát Izrael se směje světu do očí! Jak dopadne usnesení, rozhodne li se izraelská vláda, že i Praha je příště kolonií státu Izrael? Sklopíme uši a odstěhujeme se za polární pól?

 

 

Faktem je, že každé takovéto prohlášení MZV je nenávistně komentováno skupinou lidí, kteří se domnívají, že jsou více než lid.

Lubomír Stejskal

Lubomír Stejskal

POLITIKA: Šokující prohlášení ministerstva zahraničí

24.10.2017
Izraelci žijí v představě, že ČR patří mezi její nejlepší přátele v Evropě, potažmo v EU. Ne že by tomu tak v mnoha ohledech nebylo, je tu ovšem... více
 
 
 
 
 Chceme mír, ale podporujeme zabíjení obyčejných lidí na středním východě? Děsivé pomyšlení! Vlastně ne, poděkujme ministerstvu zahraničí: ministr Zaorálek zde pracoval skvěle i přes nenávistné skřeky ortodoxních fanatiků! Ale jiná cesta k míru není!
 
 
Předešlé