Je zvláštní, po jak dlouhé době se levičáckým extremistkám vrací paměť. I když přiznejme si, opět na USA nemáme: tam se nyní gayové. lesby, či feministky rozpomínají po třiceti, čtyřiceti létech, jak byly(i) v Hollywoodu a dnes už i kolem Clintonové znásilňovány, ač chtěly být věčnými pannami, či panici. Proto jsou v Hollywoodu...

 

Faktem je, že víme pouze věrohodně o Lewinské, ale tam o žádné znásilnění nešlo.

 

A už zase jede "demokrat Ziegler"!

Je nepochopitelné, že někdo po zkušenostech s holocaustem, při kterém bylo nacisty zavražděno šest milionů Židů, si dovoluje vykřikovat něco tak odporného. Takoví lidé nemají v politice, co dělat. Zabíjení Židů, Romů a homosexuálů už tady v minulosti bylo, opět huláká ten, co demokraticky na Václavském náměstí každému vyhrožuje, kdo s ním nesouhlasí. A opět jede kavárna sluníček na plný plyn. A hned hlásí, že má mraky židovských přátel, a hned mladý Novotný vykřikuje, že má právo být sprostý na ostatní, protože je poloviční žid a ti trpěli, (prý ty desítky miliónů mrtvých ve druhé světové válce, co za ně bojovali, jsou bezvýznamné mrtvoly)...

 

Položme si otázku: kam až jsme se opět dostali, že kloníme hlavy jako v roce 1938, když každý, kdo protestoval proti Henlajnovcům byl zkopán, udáván, osočován a bylo vyhrožováno celým rodinám především na severu Čech? A to už Zieglera, Marksovou a další nezajímá? Používají jenom to, co se jim jim k udávání hodí? Přesně takto se chovali Henlajnovci! Tak kde to jsme? Jsme ještě v České republice?

 

 

Najednou se dostávají z jakéhosi rauše a všechny vědí, že heterosexuální muž je zlo, rasista, antisemita, násilník, vývrhel, zabiják, polovrah až vrah, pedofil, zoofil a vůbec zvíře, které by se mělo už v narození zastřelit, nebo transformovat amputací na ženu.

 

 Blízký spolupracovník Tomia Okamury a tajemník klubu Svobody a přímé demokracie Jaroslav Staník se před pár týdny dostal ve sněmovně do konfliktu s dosluhující ministryní práce a sociálních věcí Michaelou Marksovou-Tominovou z ČSSD a dalšími lidmi. Podle političky měl říkat rasistická hesla. Zprávu přinesl v pátek server Aktuálně,  napsal jejich spřízněný zaručeně pravdomluvný web iROZHLAS.

A už se práší za kočárem a už se strana, co byla skoro vyhnána z Parlamentu, domáhá odškodnění duševního děsu Marksové-Englsové a už běží po sociálních sítích soudce Lynch a policie je opět zaktivizována. Jaký konstrukt vytvoří hybridní středisko Lidových milicí odcházevšího ministra a blízkého Marksové Chovance se zatím nepodařilo získat.

„Jak jsem vešla, řekl: ‚Vy jste ta ministryně Marksová-Engelsová. Vy podporujete homosexuály.‘, si po dlouhé době zázračně vzpomněla.  Mluvil o tom, že by měli jít do plynu a že by se měli zlikvidovat. Pohádala jsem se s ním a odpálkovala ho,“ popsala serveru incident Marksová. Staník byl údajně silně opilý.

„Příště ho chci nahrát, protože poté podle mých kolegů začal mluvit i o Židech a Romech, kteří by měli skončit v plynu. Nechutné,“ dodala ministryně. (Samozřejmě, najednou to ve vzteku leze ven, kdo práská a lynčuje!)

V jakém stavu byla Marksová-Tominová zvaná Englsová po celé týdny, že s tím vylezla nyní, se zatím nepodařilo informace získat.

Zlí jazykové tvrdí, že nyní chlastá jako chlap - říká se tomu že pije jak duha, protože žal z odchodu nemůže Marksová unést. A toto se prý stalo v alkoholickém rauši...

 

Vážně je normální, aby se se závažným obviněním o rasismu vylezlo po tak dlouhé době? Vážně je normální, aby to používali všichni, kdo jdou od válu, jako klacek za porážku? Halík, Marksová, Gabal prý kvůli tomu prchá dokonce do Afriky pod sukno Hybáškové, kde mu bude lépe...

 

 P.S. Opět moc prosím, nenechávejte se vyprovokovat, oni na to čekají! A dějiny to znají!