Vyšla studie o celé kauze. Kde? Tam, co Jakub Janda proslavil Evropské hodnoty fantasmagorií o Kremlin watch, jak každého vyplácí osobně prezident Putin. Ano hádáte dobře: opět na prapodivné univerzitě Masarykově v Brně, kde je vůdcem jakýsi Bek.

V posledních týdnech běží "éterem" od Bakalových novin až k propagandistickým pořadům České televize úžasná zpráva, jak Aeronet porazil ČSSD a vynesl na slunce Babiše a Okamuru. Zdálo se, že je to jenom internetový pláč poražených, hledajících výmluvu. Pak to začala psát jako hotovou věc i mainstreamová média, a korunu tomu dodala jako vždy propaganda v Čt.

 

Zde alespoň jeden odkaz:

Střed Evropy Martina Ehla: Aféra lithium - z proruských serverů až do sněmovny

Informační systém Masarykovy univerzity 

Veřejné služby Informačního systému

Zde předkládá svoji studii: sice je to splácání zhovadilostí na sobě nesouvisející, ale na konci je důkaz, že Aeronet svým článkem rozboural systém demokratických stran, porazil je na hlavu, všechny rozprášil a vynesl do popředí ANO a SPD. A to níže má být důkaz. Na omluvu tomu jelimanovi z Masarykovy univerzity může být, že stejné fantasmagorie běží i napříč USA o Putinovi,  kdy s pár kopějkami rozvrátil údajně celý americký volební systém.

 

A zde je část oné studie o rozvrácení volební soutěže jedním Aeronetem, kterou udělal tento geniální student a od něhož to přebírají experti v České televizi, Bakalových novinách a dalších propagandistických plátcích Evropských hodnot.

 

 Jonáš Syrovátka
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Studijní program: Politologie
Studijní obor: Politologie
Obhajoba diplomové práce: Interpretace Euromajdanu v ruské akademické literatuře

 

 

 Jak Aeronet rozprášil zavedené strany

 

 

 

Lze se pak ptát, proč strany potřebují na volby stovky miliónů korun, když stačí údajně jeden článeček a celý politický systém se zhroutí. Je záhadou, kde se dnes tito ambiciózní studenti množí. V roce 1989 to byli studenti SSM jako Monika Pajerová, či další zakladatelé neziskových organizací z kádrové rezervy KSČ - SSM, dnes je množírna na Masarykově univerzitě, nebo tam má silné zázemí jako Evropské hodnoty s geniálními paranoidními propojeními na gay tanečníka Jakuba Jandu.

 

 

Takže už víme, kde Fendrych či Ehl z Bakalových novin čerpá

ŠOK! Aeronet rozdrtil Českou televizi a všechna mainstreamová média! Teda, Fendrych na nekonspirační Aktuálně.cz