Panové, také jste zažili tu hrůzu, kdy je na vás vybalila a vy jste nevěděli, kam prchnout? Kampaň #MeToo je totiž šaškárna čtyřprocentních, kteří v okamžiku, kdy už se svět o ně ani ve slipových pochodech nezajímá a jenom jimi pohrdá, rozjeli druhý stupeń zvrácené kampaně Pride SOHO LGBT:

 

 

Všichni jsme #MeToo

 

  • #MeToo není žádná vzpoura proti normálnímu světu. Je to vzpoura proti světu nemorálnímu, a tedy nenormálnímu.
Komentátor HN Petr Honzejk.
Komentátor HN Petr Honzejk.
autor: HN - Matej Slávik
 
Jak nám ten myslitel z Bakalových novin mluví z duše. Ale mohli bychom se vsadit, že to tak nemyslel. On přesvědčuje, že si máme představit v této roli dceru. Ale v jaké? Znásilnění je trestný čin a přitom těmito úchyly zdraví muži pohrdají. Neměl by se pak ale chudák Honzejk zeptat: vážně tátové chcete, aby vaše dcera byla na ocet? Po obdivném písknutí každá žena, pokud to není "pan žena" vždy touží. A je to hra mezi zdravým mužem a zdravou ženou. Ne Hollywoodem, teniskou Navrátilovou a LGBT. Ale mezi zdravým mužem a zdravou ženou.
 
Ale bezdůvodné osahávání prsů ženy mužem, jako muže mužem (chlapi se osahávají ranou pěstí) není normální, pane Honzejku!
 
 

Všichni jsme #MeToo

 Polonahá aktivistka předvedla Porošenkovi Black Friday (VIDEO)

Jak se ubránit vřeštící ženě, které do vás ještě strká? Jak se ubránit šlapkám na E55, pokud tam musím zajet, nebo Pussy Riot? Kdo koho znásilňuje: vřeštící žena muže, nebo muž bránící se neodbytné ženě fackou?

 

A co když na obyčejné, heterosexuální muže útočí nahá Rihanna? Ten, kdo se jí podívá do "výstřihu", bude zatčen?

 

Všichni jsme #MeToo

 

A co obdivované Pussy Riot v USA či našimi sluníčkáři: tam neplatí zběsilé výkřiky? Performace "Kuře v pochvě" je normální, zatímco oslovení ženy je zločin?

Kuře v pochvě - ideál kulturní obce
Kuře v pochvě - ideál kulturní obce

 

Všichni jsme #MeToo

Naše budoucnost
Naše budoucnost

Všichni jsme #MeToo

 

Za růžovoučkého amerického chlapečka bychom měli zavřít jeho pedofilní mámu podobně jako tu, která dělá z holčíčky vojenské monstrum v čele zabijáků.  A otázkou je, zda tento pedofilní svět je horší než Islámský stát. Samozřejmě v první chvili je to jasné, ale druhý tah už je vyrovaný: pokud si totiž dáma LGBT či dokonce pedofilní plete namlouvání se zvráceností a odůvodňuje to tím, že někdo někde někoho zavraždil či znásilnil, aniž dokáže tyto dvě věci rozlišit, nemá co v heterosexuální společnosti co pohledávat. Trpí ona(o), trpí normální ženy, trpí normální muži.

 

 

Všichni jsme #MeToo

 

Nejhorší na tom je, že touto zvrácenou kampaní se má přehlušit drastické znásilňování a následné zabíjení nebohých žen, či děvčátek rukama šílených uprchlíků z jiných kontinentů, či místních stvůr, které nemají na světě co pohledávat a z kterých mají strach i ti "heterosexuální" muži!