Zdá se, že nikdo nezaregistroval nenávistný výpad herce a komedianta Stropnického, kterého designovaný premiér Babiš nasadil jako pátou kolonu na ministra zahraničí. A jeho výroky, že lid je od toho, aby držel hubu a krok, protože on ví, jaká je hranice jeho poddaných - občanů České republiky -  snad ani nemůže projít v civilizovaném světě!

 

Kdo je to ten herec a komediant Stropnický, co chce národu zakroutit krkem a zavřít držky? Klement Gottwald? Jozif Stalin? Poslední bitva vzplála? Kdo je ten gauner, co chce více jak půl miliónu voličů vymazat z České televize?

http://ebook4all.com.pl/uploads/posts/thumbs/1256968720584c1189e78468.41420422_188860-352x500.jpg 

"Vopravdu nebudu dělat reklamu na adventní neděli  této partě! Dostal jsem asi osm esemesek a já skutečně nebudu odpovídat a dělat reklamu. Když o tom budeme mluvit ve hlavních zprávách, tak tomu děláme reklamu, která tomu nepřísluší!

Když něco budete v České televizi rozebírat, bude to vypadat jako něco důležitého! A pak to tím zvětšujeme," vykřikuje herec a komediant  Stropnický ve veřejnoprávní televizi!

 

Takže když se sejde jeden Bursík a pár dalších agresívních zelených extremistů, veřejnoprávní televize to má dát do smyčky a vysílat od rána do večera, (třeba šaškárna s vlajkami s čínským prezidentem). Když sem přijedou významné osobnosti z Evropy, tak Stropnický žádá komunistické odstavení? A o komunistech tvrdí TOP 09, že jsou totalitní? Komu přeskočilo? 

 

Kdo je skutečný diktátor?

 

A opět na nenávistné otázky Witowské k SPD ukazuje i její škleb, když klade důraznou otázku, aby se host vyslovil správně!

 

Takto se neudrží, když musí být otázka a odpověď přesně podle předem připraveného scénáře!

 

Mámo, máme se bát?

Prý "když se o SPD bude mluvit v televizi, když se bude o Wildersovi či Le Penové mluvit v televizi,  když se to bude rozebírat, tak se lidé budou ptát a to přece nejde! A mámo, máme se bát? Takhle to fakt neni. Setkání, který bych fakt nepřeceňoval," pořvával u Witowské herec a komediant Stropnický z Babišova ANO, aniž by ho na to moderátorka upozornila. (Nebo to měla předem připravené)

 

Tak toto skutečně zaznělo opět v prapodivném výslechu  Interview ČT24 Witowské a člověku běhá mráz po zádech, jak se opět totalitní režim rozlézá po vlastech českých a moravských!

 

Kde bere herec a komediant Stropnický národu drzost vnucovat, co si má myslet, jak má hlasovat, koho volit a kam kráčet?

 

A že mají SPD půl miliónu voličů? Možná víc? No a co! Ať se scházejí, nejsou mimo zákon, ale proč se o tom má v televizi mluvit?

 

Takže sice protestujeme proti cenzuře v České televizi, Babiš nad tím také pláče, ale přitom zde je jím navrhnutý ministr Stropnický přichycen při nezvladatelné nenávisti, jak doporučuje veřejnoprávní televizi, aby každého, kdo nepěje ódy na Evropskou unii a Lisabonskou smlouvu, byl umlčen stejně tak, jak se to snaží facebook na žádost cenzurních útvarů ve svobodné západní Evropě!

 

 

 Zde je důkaz