Teda, tvrdí to ČTK, která to zase má od The Financial Times, které to zase mají od Jakuba Jandy a tu hrůzu jim potvrdil další expert vyhnaný z Parlamentu Ivan Gabal. Je to prostě hrůza hrůz. A to vše vydaly České noviny, které  jsou zárukou ČTK.

 

České noviny provozuje ČTK

Česká tisková kancelář je zákonem zřízená veřejnoprávní instituce. Jejím posláním je poskytovat objektivní a všestranné informace pro svobodné vytváření názorů. Není financována státem, ani z koncesionářských poplatků.

Je mainstreamová, zaručeně neprolhaná!

 

 

Jak dlouho z nás budou ještě dělat idioty?

Kdo tu zprávu vydal, které tajné služby varovaly tajně Jakuba Jandu, jaké má přímé kontakty Jakub Janda od tyče na CIA a FBI, že to nikdo v naší zemi neví a přesto ho citují Financial Times?

 

Takže čtěte pozorně, čím nás ohromuje ČTK - oficiální dodavatel zaručeně ověřených zpráv

Londýn - Bezpečnostní experti od USA po Německo varují před rostoucím ohrožením voleb ze strany ruských dezinformačních kampaní a v České republice se obávají, že tamní prezidentské volby se koncem týdne mohou stát dalším cílem. Napsal to v komentáři list The Financial Times.

Ptáte se koho že informovaly? Jakuba Jandu? Nebo si povolaly CIA a FBI Jakuba Jandu z Evropských hodnot od tyče a sdělily mu při tanci hrůzostrašnou zprávu o ruském vměšování? Nebo je to jako zoufalý výkřik Drahoše, že tady jsou weby placené Ruskem a organizované Putinem, až to nakonec naše tajné služby musely rázně dementovat? A opět Drahočš to měl od koho? Od Jakuba Jandy od tyče z jeho hororového seznamu proruských webů.

 

Jak dlouho nás bude oficiální propaganda krmit těmito zvrácennostmi a nikdo nezasáhne?

 Zopakujme si to: Jakub Janda oznámí, že ho někdo neznámý varoval před ruskými dezinformačními a hackerskými útoky. Toho cituje James Shotter. Po rozpoutání ukrajinského konfliktu se ruské operace v Česku zintenzívnily, konstatoval s odvoláním na loňskou zprávu Bezpečnostní informační služby (BIS). Jenomže ta dementovala tuto šílenost i u kandidáta Drahoše. Přesto to opět tvrdí Jakub Janda a citují ho nikdy neprolhané Financial Times. A ČTK cituje Jamese Shottera, který zase cituje Jakuba Jandu od tyče, že to tak samozřejmě je, protože to napsaly Financial Times a ty přece nikdy lhát nemohou, neb jsou prounijní, západní a prostě skvělé!

 

 Zkráceně:

Jakub Janda od tyče napíše hrůzu o ruských hackrech a manipulcích

The Financial Times opíše Jakuba Jandu od tyče, že nás ohrožuje Rusko

ČTK vydá zprávu, že odborný světový deník The Financial Times - což znamená, že je to ověřené - píše o ruské hrozbě.

Naše maistreamové řetězce přeberou závažnou zprávu, jak nás ze zahraničí varují před proruskými weby a Putinem od ČTK!

Kruh se uzavřel. Že je to další stupidita Jakuba Jandy a Gabala? No a kdo to bude ze čtenářů mimo Skryté Pravdy zkoumat?

 

Prostě Rusko na nás útočí a západ nás varuje...

 

 Důkazy

.