Co bylo nejvýraznější na debatě Drahoše z prezidentem Zemanem? Pohrdání o nohách prezidenta Zemana. Zatímco duševně prezident Zeman jakéhosi Drahoše deklasoval důkazy jak nepřetržitě lže, akademik Drahoš se mu to snažil vrátit začátkem a koncem uměním se pohybovat, což kvitují jeho "kulturně - demokratičtí" přátelé.

 

Souboj o prezidenta má být soubojem síly ducha, nikoliv těla!

Je strašné, kam až tato Drahošova spodina dokáže zajít...

Gayové pláčou, jak se k nim lidé údajně chovají, ale že sami provokují, je nezajímá:

„Žádáme, aby kandidáti na prezidenta republiky diskutovali VESTOJE!, píše postižený slovenský gay a režisér působící v Praze Fero Fenič a další postižený  - gay a profesor Martin C. Putna si přisazuje. „Taky budeš starý a nemocný. Taky umřeš,“ směje se ironicky k divákům Drahoše s pohledem na Zemana prapodivný profesor Putna.

I trapná Drahošova žena si z chůze dělala legraci.

Febiofest 2009 - Fero Fenič na tiskové konferenci

VIDEO Martin C. Putna: Nesmějte se Zemanovi, že je starý. Také budete staří. Běžte radši volit Drahoše

 

Je smutné, jak se chovají údajní elitní profesoři, režiséři, redaktoři

Když na prezidenta Zemana nemají duševně, tak zbaběle okopávají kotníky. Stephen William Hawking je britský teoretický fyzik a jeden z nejznámějších vědců, ale pro Drahoše a jeho příznivce je to duševní krypl jako Zeman, protože neběhá a potřebuje hůl, Hawking má dokonce vozík a trubičku. Tihle kryplové by měli z našeho života zmizet, naznačuje nejen křepčením Drahoš, ale i Kmenta a další lidský odpad.

Ano, je to ten Kmenta, který musel u soudu přiznat, že knížka Kmotr je vymyšlená špína a že s lidmi manipuloval, byť lidem tvrdil, že jsou to fakta o Klausově době. A že je to vážně další lidský odpad se stačí podívat na Twitter. A Fendrych? Úsudek si raději už udělejte sami.

 

 

“Odeberte” TV Prima licenci na politické debaty. Fakt tragédie. A Voříška nechte v boudě.
Jinak: Drahoš hodně dobře. Zeman drží dech. Ale myslím, že ho nejvíc zdeklasovalo, že při úvodním představení si Drahoš stoupl. Zatímco Zeman seděl.

 

“Hůl, podejte mi hůl...,” volal Zeman na konci Cirkusu Prima. Na pódium vběhla ochranka, podala mu ji. A stála poblíž, aby neupadl. Pak stěží vstal, v pokrčení zdravil.
Tragičtější “podzim” politické kariéry dinosaura, který na to už vážně nemá, jsem neviděl.

 

 

Debata @jiridrahos1 a @Mzeman_OFFICIAL na Primě? Nezvládnutý hnus. Lov na diváky, podstané není něco se dozvědět, ale kolik lidí u toho sedí. Voříšek je mohl ještě zkoušet, kdo dál doplivne. Zeman plival stále.

 

 

IMG_4421

 

 

Když prezident Zeman načapal Drahoše při lžích,  ten začal útočit na chůzi Zemana. Hnus.

 

A nyní fakta: Nic jste neudělal, aby migrace byla zastavena, pane prezidente Zemane. Ten se mu vysmál, protože i manipulativní Česká televize běsnila, jak se  prezident Zeman v OSN ostře obul do "vítačů a Merkelové". To prý Drahoš neví,  u nich ve vsi to slyšet nebylo...

A prý prezident Zeman neumí číst, protože u nás ruští agenti obcházejí byty a chtějí, aby byl volen Zeman. Že volby do sněmovny ovlivnili ruští agenti. Prý to četl v novinách. Prý umí číst, Zeman ne. A BIS je nesvéprávná, v Británii to vědí lépe. Novináři. Prezident Zeman se trhal smíchy, a následně mu odpověděl, že by se Babiš rozzuřil, kdyby zjistil, že je zvolen díky ruským agentům.

 

Jistě, kdyby tyto cancy říkal náš skvělý komik Felix Holzmann, lidé by se trhali smíchy. Vážně Drahoš neví, že volba prezidenta je odhalování názorů, se kterými by měl veřejnost vést? Že politici a prezident předkládají zákony exekutivě, zatímco Drahoš by jenom poslouchal exekutivu, jak se vyjádřil? Je pak jasné, že je jeho klaka tak rozzuřená. I na konci vyskočil a ukazoval Zemanovi, že jemu ještě nohy slouží.

 

Bylo by fajn panu akademikovi říct, že v kulturní společnosti se fyzický handicap nezesměšňuje. Že volba prezidenta je soutěž ducha, nikoliv nabušeného těla. A že česká kultura byla vždy na vysoké úrovni. Ale dnes? To, co představuje Drahoš má být naše elita? Hnus. Kultura a společenské vystupování v osobě Drahošově to fakt není. Nervozitu soupeře umíme pochopit, ale zbabělé rány ne. Říká se, že prezident Zeman je hulvát. To, co předvedl zbabělý Drahoš nemá ani cenu komentovat.

A výše výroky lze jenom doplnit: svůj k svému. Okrajová společnost se sjednotila. To má být ta "elita národa", pane Drahoši?

 

 Potvrdilo se

Drahoši, sakra, vylez z té díry! Ještě nejsi prezidentem a už jsi pokálený?

Koho budete volit vy, Češi? Romové Drahoše, nabádá Horáček, Banga a Romea.cz

Takže aby bylo o panu Drahošovi jasno! Chce euro, migranty a do tvrdého jádra. Důkazy.

Drahoši, řeknete konečně nějaký názor, když vás dle Moravce a Dvořákové volily "elity"?

Topolánek a Drahoš pro cenzuru, Hynek, Hannig a Zeman pro svobodu!